Érdekesség

Egy nő, akinek az arcát tetoválták, „életváltozást” tapasztal, miután egy idegen felajánlotta, hogy segít az eltávolításban

Taylor White, aki már régen tetováltatta magát, évekig küzdött a tartós bizonytalansággal és mentális kihívásokkal. Ez a tetoválás azonban végül akadályozta az életében, amíg egy együttérző egyén segítő kezet nem nyújtott neki.

White az útjáról elmélkedve megosztotta: „Bárcsak fiatalabb koromban valaki elmondta volna nekem, hogy nem baj, ha nem vagy rendben, és ha segítségre van szükséged, kérj segítséget”. Nemrég szerezte meg az alapdiplomáját, és most pszichológiából doktorál.

Egy nap Askenasy belebotlott White egyik magával ragadó TikTok livestreamjébe, és mélyen megérintette a története, ezért felkereste, és nagylelkűen felajánlotta, hogy fedezi a lézeres tetováláseltávolítás költségeit. Askenasy, aki több mint 138 000 TikTok-követővel büszkélkedhet, így nyilatkozott: „A baj, amivel szembenézett, nyilvánvalóan személyes hatással volt rá. Ez megakadályozta őt abban, hogy a lehető legtöbb jót tegye”.

Askenasy számos klinikát átfésült, hogy találjon egyet, amelyik hajlandó volt vállalni a monumentális feladatot, White többrétegű arctetoválásának eltávolítását. A férfi bizonytalan volt abban, hogy bárki is hatékonyan el tudja-e távolítani a tetoválást, és hogy megengedheti-e magának a drága beavatkozást teljes egészében. Végül a Removery, egy lézeres tetováláseltávolító cég jelentkezett, hogy elvállalja a kihívást – és mindezt ingyenesen.

A lézeres tetováláseltávolítás általában jelentős, gyakran több ezer dolláros költségekkel jár, és több hónapig vagy akár évekig is eltarthat, amíg a kezelés befejeződik.

Taylor hangsúlyozta: „Ez egy fokozatos folyamat, de olyan, amely tartós, az életet megváltoztató eredményeket hoz”.

@thedadbot Thank you @Removery Laser Tattoo Removal and Taylor’s supporters!#mentalhealthawareness #bekind #viral #fyp ♬ Emotional – Bang Nono

White számára ez fordulópontot jelent, mivel most már készen áll arra, hogy búcsút mondjon fájdalmas múltja maradandó emlékeinek. Az első eltávolítás során még mosolyogni is tudott a lézer okozta érzésen keresztül. Megosztotta: „Ez tényleg eltávolítja egy olyan részemet, amelyet már nem képviselek, vagy amelyben már nem élek”.

Mindenki megérdemli, hogy boldog legyen, hiszen a boldogság alapvető emberi jog, amely nem ismer határokat vagy feltételeket. Továbbá minden embernek meg kell kapnia a lehetőséget egy második esélyre, hogy önmagának egy jobb változatává váljon, felvállalva a növekedést, és hogy pozitívan járuljon hozzá saját életéhez és az őt körülvevő világhoz.

via