Érdekesség

Egy nő kénytelen megújítani az útlevelét, miután folyamatosan kihallgatták a plasztikai műtétei miatt

Egy brit nő az utóbbi időben minden utazása során kellemetlen helyzetbe került új külseje miatt. A 28 éves nő a TikTok-on fejtette ki, hogy új útlevelet szerez, mert megunta, hogy a repülőtereken mindig megállítják kihallgatásra, és részletezte, hogyan alakította át magát.

Joanne Prophet a végső eszközhöz fordult annak érdekében, hogy az emberek ne faggassák tovább a személyazonosságát, amikor elhagyja hazáját: vadonatúj útlevelet szerzett. Elmondása szerint, minden egyes alkalommal, amikor repül, kihallgatják, mert a reptér és a légitársaság személyzete egyszerűen nem tudja elhinni, hogy ő ugyanaz a személy, mint aki az útlevélképén szerepel.

Ez különösen külföldön okoz gondot. Egy interjúban a kozmetikus felidézett egy ijesztő törökországi élményt. „Behívtak egy szobába körülbelül egy órára, és körülbelül hat török férfi vallatott. Szóval, nyilvánvalóan ez hatalmas aggodalomra adott okot” – mondta. „Aztán amikor visszarepültem Manchesterbe, folyamatosan nézegették a képet, és azt mondták, hogy ezt ki kell javíttatnod, mert ez egyáltalán nem hasonlít rád, és ezért rángatnak meg folyton”.

Bár frusztráló, a 28 éves nő a TikTok-on viccelődve ismerte fel minden utazási gondja gyökerét, egy rövid klippel, amiben 10 éves átalakulását mutatja be az útlevélfotóin keresztül. Bevallotta, hogy „rendesen felragyogott”.

A „ragyogás” elérése azonban évekig tartott, és a kétgyermekes anyuka nem szégyellte megosztani, hogy pontosan mit is tett érte. Joanne orrműtéten és két mellplasztikán is átesett, és a fogait is megcsináltatta. De a szépészeti beavatkozások listája itt nem áll meg. Az áll- és ajakfeltöltéssel, zsírbontó injekciókkal és bőrfiatalító, illetve bőrminőség javító kezelésekkel újradefiniálta vonásait, és némi hajhosszabbítással és műszempillával tette teljessé új külsejét.

A felismerhetetlenné válás bárkivel megtörténhet, még a világ legnépszerűbb sztárjaival is. Az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence nemrég került hasonló helyzetbe. Jennifer Lawrence legutóbbi nyilvános szereplése némi vitát váltott ki, sokan kérdezték maguktól, hogy mi történt az arcával.

via