Emberek Érdekesség

Jennifer Garner elárulja, hogyan kerüli el a pánikot 3 gyerekes dolgozó anyukaként

Jennifer Garner, akit a filmvásznon mutatott tehetségéért ünnepelnek, a való életben is lenyűgöző, egyedülálló anyaként. A három gyermek felnevelésével járó kihívásokkal való megküzdés mellett kegyelméről és rugalmasságáról ismert. Néha azonban az anyaság követelményei megpróbálják legyőzni őt.

Egy nemrégiben adott interjúban Jennifer Garner, aki háromgyermekes édesanya, elfoglalt színésznő és üzlettulajdonos, megosztotta, hogyan próbálja elkerülni a „pánikot” és a „bűntudatot” dolgozó anyaként. Garner hangsúlyozta, hogy ahelyett, hogy szülőként túlterhelődne, inkább „a kiterjedés helyéről” kívánja kezelni a feladatait.

„Állandóan azt mondják nekünk: ’18 nyarad van. Ennyi időd van. Az idő múlandó’, és ez pánikba ejt” – mondta.

A Hirtelen 30, 51 éves sztárja elmondta, hogy igyekszik jelen lenni és „jól érezni” magát három gyermekével, Violettel, Seraphinával és Samuelrel, akiket volt férjével, Ben Affleckkel közösen nevel. Garner földhözragadt szemléletét édesanyja, Patricia Ann Garner bölcsességének tulajdonította, aki mindig megnyugtatta őt, hogy hatékonyan tudja összeegyeztetni a munkáját és az anyaságot.

Jennifer Garner színésznői szerepét kiegészíti üzleti vállalkozása, a Once Upon a Farm társalapítója, ami egy organikus, friss bébiételekkel foglalkozó cég. Megemlítette, hogy gyermekei lelkesen vesznek részt a termékek kóstolásában, ezzel is bizonyítva lelkesedésüket és részvételüket a munkájában.

Embed from Getty Images

Annak ellenére, hogy 2015-ben különvált Ben Afflecktől, az egykori pár sikeresen neveli együtt gyermekeiket. Affleck 2019-ben kifejezte elkötelezettségét, hogy „jó apa” legyen Violet, Seraphina és Samuel számára, elismerve Garner jelentős támogatását a közös szülői erőfeszítéseikben. Még 2022-ben Jennifer Lopez, aki jelenleg Affleck felesége, dicsérte az exeket a barátságos dinamikájukért és azért, hogy jól tudnak együtt dolgozni.

via