Érdekesség

Egy nő megunta, hogy le kell szednie a karácsonyfát, ezért úgy döntött, hogy helyette inkább minden ünnepnapra feldíszíti

Sokan a karácsonyfa feldíszítését tartják az év egyik legboldogabb pillanatának. Amikor azonban eljön a nap, amikor le kell bontani, ez az öröm szomorúsággá és ürességgé változik. Ez történt Nadia Coluccival is, aki a kaliforniai San Diegóból (Egyesült Államok) származik. Annak érdekében, hogy ne kelljen búcsút vennie a karácsonyi szimbólumtól, kitalálta a Holi-Trees (ünnepi fák)nevű ötletet, amellyel a karácsonyfát egész évben otthon hagyhatja, de az egyes ünnepeknek megfelelően különböző témákkal díszítheti fel: Valentin-nap, Halloween, Szent Patrik napja, többek között.

Szeretnénk megmutatni nektek Nadia kreatív és színes dekorációit, akinek sikerült kreatívan a különböző ünnepekhez igazítania karácsonyfáját. Ne hagyd ki a cikk végén található bónuszt!

Valentin-nap

Ez volt Nadia első kreatív projektje. Amikor úgy döntött, hogy nem bontja le a karácsonyfát, és februárra hagyja, az az ötlete támadt, hogy a Valentin-naphoz illően díszítse fel.

„Öröm volt valami ilyen egyedit és szépet látni otthon, amikor hazaértem egy hosszú munkanapról. És bizonyos értelemben a karácsonynak sosem lett vége…. csak a színeket változtatta! És azt hiszem, ez az, ami számít, a karácsonyi hangulat és annak jelentése egész évben. Béke, szeretet és öröm” – mondta Nadia.

Ezt a Valentin-napi fát további ünnepi fák követték, az egyes különleges dátumokra utaló dizájnokkal, megmutatva ennek a hihetetlen nőnek a kreativitását.

Szent Patrik napja

Húsvét

Július 4.

Hálaadás

Halloween

Újra karácsony 🙂

Farsangi őrület

Nadia ünnepi fái vírusszerűen terjedtek, és hamarosan meleg kommenteket kapott az emberektől, akik gratuláltak neki az ötletéhez. Rájött, hogy nincs egyedül, és hogy nem ő az egyetlen karácsonyrajongó. Ráadásul az emberek elkezdtek tőle tippeket vagy ajánlásokat kérni a saját fáik díszítéséhez.

Bónusz: Nadia 5 tippje a karácsonyfadíszítéshez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia Colucci (@nadiaontherun) által megosztott bejegyzés

Ha a fa díszítéséről van szó, a TÖBB az TÖBB! Minél teltebbnek tűnik, annál jobb.
Mielőtt elkezdenéd, tedd magad elé az összes díszítést, hogy tudd, mivel dolgozol. Így vizuálisan is el tudod képzelni, hogyan tudod összerakni.
Kezdd a rétegezést a töltőanyagokkal. Ezek azok az elemek, amelyekből a legtöbb van, de nem központi elemek, hanem háttérelemek. Kell, hogy legyen színük és textúrájuk, hogy a fának összhangot adjanak. Ezeket a kitöltőelemeket korábbi fákról is újrahasznosíthatod.
Bármilyen színű vagy stílusú díszeket találhatsz, hogy megfeleljen a stílusodnak és a témának. Nadia a töltőanyagok, művirágok, gyöngyök és szalagok kombinációját használja, hogy valódi jelleget és mélységet adjon a fának.
Nincsenek szabályok, csak érezd jól magad az alkotásban! Az Ünnepi-fádnak téged és a stílusodat kell képviselnie.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia Colucci (@nadiaontherun) által megosztott bejegyzés

Melyik fa tetszett a legjobban?