Emberek Érdekesség

Egy nő milliókat költ, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie, és leesik az állad, amikor meglátod a „Kenjét”

Nikki Exotika egy 40 éves transznemű nő az Egyesült Államokból. Már eddig is hatalmas összeget költött plasztikai műtétekre. Büszkén mutogatja hihetetlen átalakulását, és nem győzi hangoztatni, hogy csak most teljesen boldog.

Nikki szerint rengeteg pénzbe kerül, hogy ilyen jól nézzen ki.

Nikki Exotika az elmúlt 20 évben több beavatkozáson is átesett, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba. Volt már mellnagyobbításon, orrplasztikán, felvarráson, szálbehúzáson, és még hangterápián is átesett.

„Több mint egymillió dollárt költöttem arra, hogy a testemet plasztikai tökéletességgé alakítsam át” – mondja Nikki az interjújában. „Azért választottam a Barbie kinézetet, mert kiskorom óta a baba megszállottja voltam” – teszi hozzá.

Nikki sokféle reakcióval szembesül azoktól az emberektől, akik megismerik a történetét.

“Sokan azt fogják kérdezni: ‘Mitől olyan különleges? Mitől ő a legdrágább baba? Ó, szóval egymilliót költött az arcára és a testére?’” Nikki megnyílik. “Nos, ennél sokkal többről van szó“ – folytatja.

A nő már 2 éves korától kezdve tudta, hogy más, mint az őt körülvevő emberek, hiszen szeretett sminkelni és körömlakkozni.

A szőke bombázó emellett megszállottja volt a Barbie-imázsnak és imádta az olyan popsztárokat, mint Madonna, mindez pedig azzal az érzéssel járt együtt, hogy rossz testbe született.

„Kiskoromban kezdtem rájönni, hogy valami határozottan nem stimmel velem. Amikor kisfiú voltam, állandóan elloptam az unokatestvérem Barbie babáit. Anyám mindig megtalálta őket az ágyam alatt” – mondta.

„Nehéz volt az átállás, várnom kellett, amíg befejeztem a középiskolát. Sokan mondtak nekem gonosz dolgokat. Amikor átváltoztam, az volt a legjobb érzés a világon, felemelő érzés volt tudni, hogy visszanyertem az órámat, miután csúnyának neveztek, végre megtaláltam az identitásomat” – mondja a nő.

Nikkit most kiemelkedő személyiségek veszik körül.

Nikki gyakran posztol fotókat az Instagramján, ahol egy másik sztárral pózol. Justin Jedlica, a férfi, akit „emberi Ken babának” neveznek, úgy tűnik, nagyon szoros kapcsolatban van Nikkivel. Az emberek azért titulálták őt ezzel a címmel, mert több mint száz szépészeti beavatkozással büszkélkedhet, hogy úgy nézzen ki, mint Ken.

Nikki gyengéden „plasztikai testvérének” nevezi lelki társát, és úgy tűnik, a duó nagyon élvezi a hihetetlen átalakulásokat.

via