Érdekesség

Egy nő szerint az idősebb hölgyek is viselhetnek tangás bikinit, de egyesek erősen ellenkeznek

Elle Anthony küldetése az, hogy minden nőt megerősítsen, és emlékeztesse őket arra, hogy képesnek kell lenniük arra, hogy mutogassák a testüket, függetlenül attól, hogy hány évesek vagy milyen formában vannak. A TikTok felhasználó nemrég egy megható videót posztolt a testpozitivitásról, de sokan nem értettek vele egyet.

Ő a nyár királynője.

Az 53 éves nő TikTok-videójában elmondta követőinek, hogy egyáltalán nem számítanak a társadalmi szabályok arról, hogy ki viselhet és ki nem viselhet apró fürdőruhát. Üzenetét azzal kezdte, hogy kijelentette: „Nyakunkon a nyár, és mindenki arról beszél, hogy dolgozzon a nyári strandtestért”.

Elle elmagyarázta, hogy a pillanatnak élni kulcsfontosságú, hiszen a gondolkodásmódunk számít, nem pedig az aggodalmaink. Megjegyezte: „Bébi, ha készen állsz arra, hogy strandra menj, és nem szégyelled, hogy milyen a tested fürdőruhában, szörfnadrágban vagy úszónadrágban, akkor készen állsz a nyári strandtesttel”.

Viseld azt, ami boldoggá tesz.

A tartalomkészítő továbbra is arra inspirálta nézőit, hogy azt viseljenek, amit csak akarnak: „Vedd fel azt a bikinit, vedd fel azt a tangát, vedd fel azt a rövidnadrágot, bármit, ami tetszik neked. Ez a te nyarad”.

Elle arra is bátorította női követőit, hogy fogadják el a szabadságot és az önállóságot, és ne törődjenek a külső nyomással, amivel a koruk előrehaladtával találkoznak. Rámutatott: „Ne feledjétek, csak a társadalom az, amely kritikákat, címkéket és normákat rak ránk, amelyeket nem is mi kértünk”.

Vannak, akik nem értenek egyet.

Az 53 éves nő megalkuvás nélkül tartja magát ehhez az elvhez, gyakran büszkén mutatja meg testét merész ruhákban és bikinikben. Míg online követőinek jelentős része bókol neki és támogatja az álláspontját, sokan mások más véleményen vannak, sőt trollkodnak is.

Az egyikük például azt írta: „Nem, köszönöm. Eleget láttam már.” Egy másik így kommentálta: ”Minden attól függ, hogy milyen alakod van”.
Egy harmadik személy megjegyezte: „[…] egyetlen embernek sem kell „tangát” viselnie a strandon. Az önbizalom nem követeli meg, hogy nem megfelelően öltözzön az ember. Öltözz szerényen, és érezd jól magad a strandon.”

Hisszük, hogy minden nő mesés, amíg jól érzi magát a bőrében, és készen áll arra, hogy megmutassa szépségét.

via