Érdekesség

Egy nő talált egy 6,000 dolláros dizájner ruhát egy használtruha boltban 25 dollárért, és még csak el sem jegyezték

A spórolás világában gyakran a szerencsés véletlen áll a középpontban, és egy nő nemrégiben egy helyi használtruha boltban tett felfedezése a divatlegendák közé tartozik. Egy 6000 dolláros dizájner ruhát – amelyért sok leendő menyasszony áhítozik – látott csendben lógni a polcon, mindössze 25 dolláros árcédulával. A történetet még izgalmasabbá teszi, hogy a nőt még csak el sem jegyezték!

Emmali Osterhoudt egy használtruha boltban találta meg álmai ruháját.

A nem mindennapi talált tárgyról beszámoló TikTok-posztja jelentős figyelmet keltett. Emmali egy barátnője kíséretében, aki a Goodwillben akart képkereteket találni egy galériafalhoz, már befejezte a vásárlást. Azonban egy olyan részleg, amely felett eleinte elsiklottak, megragadta a tekintetüket, és a kíváncsiság arra késztette őket, hogy tovább kutakodjanak.

Meglepetésükre Emmali ott bukkant rá élete ruhájára. TikTok-videójából árad az izgalom, amikor kijelenti: „Ma megtaláltam az esküvői ruhámat a Goodwillben 25 dollárért, és úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna”. A ruhát a továbbiakban „gyönyörűnek” írja le, és elárulja, hogy egy Galia Lahav-kreációról van szó, amelynek eredeti ára 6200 dollár – egy figyelemre méltó divatlelet, amely sokak szívét rabul ejtette.

Arra a kérdésre, hogy miért vett menyasszonyi ruhát, amikor nem volt eljegyezve, Emmali őszintén megosztotta: „Még ha nem is tervezném, hogy valaha is férjhez megyek, valószínűleg akkor is megvettem volna azt a ruhát, csak az értéke miatt”.

Néhányan arra is kíváncsiak voltak, hogy szándékában áll-e eladni a figyelemre méltó, turizott menyasszonyi ruhát, Emmali világossá tette szándékait, és kijelentette: „Egyáltalán nem érdekel az eladása, mert valójában azt tervezem, hogy használni fogom, amikor Nick és én végül összeházasodunk”.

A tervezőnő szeretne még több ruhát adományozni más menyasszonyoknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Galia Lahav (@galialahav) által megosztott bejegyzés

Egy nagylelkű és szívmelengető gesztussal az ikonikus Galia Lahav márka mögött álló tervezőnő arra törekszik, hogy még több menyasszonyra kiterjessze azt a varázslatot, hogy a Goodwillnél találja meg álmai esküvői ruháját. Az Emmali Osterhoudt által a TikTok-on megosztott hihetetlen találaton felbuzdulva a márka úgy döntött, hogy további ruhák adományozásával járul hozzá a tündérmeséhez.

Egy szívhez szóló üzenetben azt írták: „Úgy gondoltuk, izgalmas ötlet lenne tündérkeresztanyát játszani, és magunk is adományozni néhány ruhát a Goodwillnek, hogy még több Hamupipőke-pillanatot szerezhessünk” – ez az érzés mélyen rezonált Galia Lahav és csapata körében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Galia Lahav (@galialahav) által megosztott bejegyzés

A Galia Lahav márka, amelyet kiváló tervezéséért és kézműves kivitelezéséért ünnepelnek, kiemelt helyet vívott ki magának a divat világában. Nem meglepő, hogy számos híresség választotta a Galia Lahavot a legjelentősebb alkalmakra. Olyan ikonikus alakok viselték a márka kreációit, mint Paris Hilton, Jennifer Lopez, Beyoncé, Christina Aguilera és Katy Perry.

@emmalifaith Im so freaking excited about this find, i may not even use it when it comes to the day because im not getting engaged or married for awhile but maybe its fate lol also jlo has worn this brand as well #galialahav #galialahavbride #goodwill #weddingdress @Galia Lahav ♬ original sound – Emmali

via