Érdekesség

Egy nő összeomlik az első 9-17-ig tartó munkája után

Egy új munka elkezdése ijesztő élmény lehet, de egy friss diplomás számára a TikTok-on ez azt eredményezte, hogy egy most vírusként terjedő videóban eluralkodtak rajta az érzelmek. A New Jersey-ből származó Brielle egy videóban adta ki a frusztrációit, ahol sírva fakadt amiatt, hogy a munkán kívül nincs ideje a szociális életére.

A TikTok-on egy főiskolát végzett lány tört össze, miközben a munkarendjéről beszélt.

A videóban, amelyet már több mint 1,5 millióan láttak, Brielle sírva fejezi ki a munkahelyi küzdelmeit. „Egyáltalán semmi köze a munkámhoz, de csak úgy általában a 9-17-ig beosztás egyszerűen őrületes” – mondta.

Bár a munkája New Yorkban van, a magas albérletárak miatt New Jerseybe kellett költöznie, és most hosszú ingázást kell vállalnia, ami a frusztrációjának forrása. „Elindulok innen, és reggel fél nyolckor felszállok a vonatra, és legkorábban este negyed hétkor érek haza. Nincs időm semmit sem csinálni”.

Brielle azt is kifejtette, hogy a 9-17-ig munkarend miatt nehezen tud időt szakítani magára. „Nincs energiám edzeni. Annyira feldúlt vagyok. Istenem.” Elmondta, hogy tudja, hogy hogy „érzelmes” és „drámai” volt, amiért aggódik amiatt, hogy a munkája miatt nem tud találkozni a barátaival vagy kapcsolatokat ápolni.

Míg sokan együtt éreztek a helyzetével, mások üdvözölték a „felnőttkorban”.

@brielleybelly123 @Business Insider @The Daily Dot ♬ original sound – BRIELLE

A hozzászólásokban sokan egyetértettek a panaszaival, az egyik kommentben ez állt: „Nem vagy egyedül, őrület, hogy mennyire törvényszerűen elszállt az egész napod”. Egy másik hozzászólás szerint: „Ez annyira ismétlődő és lehangoló. Értelek, kislány.”

Egyesek azonban másképp gondolták, és azzal gúnyolták ki Brielle-t, hogy üdvözölték őt a „való világban” és a „felnőttkorban”: „tt az X generáció és ez feldob”. Az egyik hozzászólás így szólt: „Teljes munkaidőben dolgoztam és 2 részmunkaidős munkát végeztem, miközben teljes munkaidőben jártam főiskolára. A 9-17 csodás.”

Bizonyos munkakörökben dolgozni járhat kihívásokkal, mint például ez az Amazon sofőr, aki arra panaszkodott, hogy az emberek nem hagynak neki nasit, amikor kiszállítja a csomagjaikat.

via