Érdekesség

Egy nő tampont talál a barátja szobájában, zseniális terve van, hogy kiderítse, megcsalja-e a férfi

Egy szuper gyanakvó nő nemrég vírusként terjedt el a TikTok-on, miután megosztott egy videót arról, milyen extrém módon próbálta kideríteni, hogy szeretett barátja megcsalta-e valaha. A férfi szobájában talált egy tampont, ami biztos volt benne, hogy nem az övé. A nő zseniális megoldása rengeteg reakciót váltott ki, és az emberek csak azt nem tudják eldönteni, hogy a terve „zseniális vagy pszichopata”.

Az egész egy látszólag ártatlan dologgal kezdődött.

Lois egy fiatal nő, aki az Egyesült Királyságban lakik. Sherlock-szerű képességeivel nagy port kavart az interneten.

A nő elmondta, hogy először maradt a barátjánál az egyetemi házában, amikor észrevette, hogy egy tampon és egy szempillaspirál bújik meg a szekrénye alatt.

Lois a barátja ölében ült, amikor a nő játékosan hátradőlt, és kiszúrta az ártatlannak tűnő dolgokat.

A videóban Lois elmondta, hogy megkérdezte a barátját a dolgok „tulajdonosáról”. Ő viszont tagadta, hogy valaha is találkozott volna egy másik lánnyal a szobájában. A fiatalember feltételezte, hogy ez talán ahhoz a személyhez tartozhatott, aki előtte lakta ezt a szobát.

Lois így kommentálta érzéseit: „Amikor az ember tampont és szempillaspirált talál a barátja szekrénye alatt, és ő mindent tagad, akkor magának kell nyomoznia”. És ez volt az a pillanat, amikor egy zseniális terv született a fejében.

Lois nem rendezett jeleneteket és botrányokat, helyette volt egy terve.

A videójában Lois bemutatta az egész nyomozását. „Finn szekrénye alatt van egy tampon és egy szempillaspirál, és tagadja, hogy itt volt egy lány” – magyarázta.

„Nem viccelek, ott van. Nincs rajta annyi por, hogy régi legyen” – tette hozzá, miközben a szekrény alá nézett, hogy benyúljon érte.

Lois ezután kapcsolatba lépett a Tampax céggel, hogy megtudja, mikor gyártották a tampont. A Sherlock-asszony a tampon sorozatszámának segítségével további részleteket tudott meg, így kideríthette, hogy milyen idősávban volt kapcsolata a kedvesével.

Egy Grace nevű alkalmazott válaszolt Lois e-mailjére, és elmondta neki, hogy a tampon 2019. december 11-én készült.

Ez a dátum szerencsére még azelőtt volt, hogy Lois kapcsolatba lépett volna a párjával.

A netezők reakciója nagyon ellentmondásos volt.

Az új Sherlock videóját már több mint 9 milliószor nézték meg. Sokan megtapsolták a lányt, amiért zseniálisan igyekezett kideríteni az igazságot a tampon mögött. „Nem vagyok benne biztos, hogy ez zseniális vagy a pszichopata határát súrolja” – írta egy nő, míg egy másik azt mondta: „Ez elképesztő”.

Néhányan azt írták, hogy ez egy „vörös zászló”, és „bíznia kellene a barátjában”, sok felhasználó pedig csak megvédte a gyanakvó nőt.

„Annyira vicces, hogy minden férfi rámutat arra, hogy ő egy vörös zászló, miközben a nők értik” – írta egy felhasználó. Egy másik hozzátette: „Miért veszi ezt mindenki, annyira komolyan, ez valójában nagyon-nagyon vicces”.

via