Érdekesség

„Az volt az álmom, hogy a gyerekeimet az apjukkal együtt neveljem, de ez nem fog megtörténni” – mondja Shakira

Az ismert kolumbiai művésznő, Shakira egy őszinte interjúban osztotta meg szívhez szóló gondolatait élete jelenlegi szakaszáról.

Úgy tűnik, Shakira életének mottója a következő: „Ha az élet citromot ad, csinálj limonádét”. Ez összefoglalja rugalmasságát és azt a képességét, hogy a személyes kihívásokat listavezető zenévé alakítja, mint például a közelmúltban történt nagy visszhangot kiváltó szakítását Gerard Piqué focistával.

Minden, amihez hozzáér, arannyá válik; legújabb kiadványa, az El Jefe újabb bizonyítéka a sikerének. A szakításából fakadó fájdalom ellenére Shakira virágzik és táplálja ezt a kreatív fellendülést.

Egy nemrégiben adott interjúban Shakira kifejezte egykori vágyálmát, hogy gyermekeit szerető családban nevelje fel. Most azonban rájött, hogy ez az álom talán soha nem válik valóra. „A legnagyobb álmom, több mint platinalemezek és Grammy-k gyűjtése, az volt, hogy a fiaimat az apjukkal együtt neveljem fel. Legyőzni az akadályokat és együtt megöregedni. Tudom, hogy ez most nem adatik meg nekem” – mondja.

A család mindig is elsőbbséget élvezett az életében, ami arra késztette, hogy néhány évig szüneteltesse a karrierjét. Kitartott a „míg a halál el nem választ” hit mellett.

Barcelonában töltött évei kihívást jelentettek, különösen gyermekei, Milan és Sasha számára, akiknek meg kellett küzdeniük azzal a teherrel, hogy „az ő gyermekeik”. Ezért úgy döntött, hogy családja jóléte érdekében radikális változást hajt végre, és Miamiban megtalálta a keresett békét, stabilitást és boldogságot. Ezekben a hónapokban végbement átalakulása tagadhatatlan.

Mint a hamvaiból feltámadó főnix, Shakira reneszánszát éli az életének minden területén. Boldogságot és pozitív hozzáállást sugároz, miután a családja felbomlását követő tagadás, düh, fájdalom és frusztráció szakaszain átjutott. Bár ezt a fájdalmat semmi sem kompenzálhatja teljesen, gyermekei jelentik számára a legnagyobb motivációt a továbblépéshez.

A Miamiban töltött mindennapjaiban Shakira élvezi, hogy jelenlévő anya lehet. Élvezi a közös étkezéseket, az iskolán kívüli tevékenységeket és a gyermekei lefektetését. Ugyanakkor azt is elismeri, hogy az anyaság és a karrierje között egyensúlyt kell teremtenie, ami egyedülálló anyaként és popsztárként kihívást jelenthet. Ennek ellenére fokozatosan megtalálja a ritmust, és azt tervezi, hogy világkörüli turnéra indul, és biztos benne, hogy ez lesz élete turnéja.

Összefoglalva, Shakira rugalmassága, átalakulása és a családja és a zenéje iránti rendíthetetlen elkötelezettsége a meghatározó elemei életének ezen fejezetének.

via