Érdekesség

Egy odaadó apa úgy döntött, hogy a női mosdót választja, hogy megvédje lányait

A 33 éves Mohammed Nitoto megható döntéseket hozott annak érdekében, hogy gyermekeit a lehető legjobb módon nevelje. Az 5 éves Zendaya és a 3 éves Zuri Los Angeles-i apukája ugyanúgy részt vesz lányai életében, mint az anyukájuk, és megosztja imádnivaló utazását az apaságon keresztül a közösségi médiában. A fiatal apuka nagy követői hálózatot épített ki, akiket lenyűgöz a kislányaival való inspiráló kapcsolata.

Nem tudunk betelni azzal, hogy ezek a lányok milyen különleges helyet foglalnak el az apjuk szívében. És különösen megragadott minket az a bájos mód, ahogy Mohammed kifejezi a szeretetét és odaadását 2 kislánya iránt.

Egy apa, a lányai és egy elszakíthatatlan kötelék

Követni, ahogy Mohammed szeretettel árasztja el a lányait, és hercegnőként bánik velük, olyan látvány, ami könnyen megolvasztja bármelyikünk szívét. Fiatal lányos apának lenni azonban nem mindig olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Hiszen a férfiak nyilvánvalóan nem tapasztalták meg, milyen érzés valójában lánynak lenni. Ezért egy lány szülőjének lenni és látni, ahogyan a lány átmegy a változásokon, időnként trükkös és zavaros lehet.

Mohammed azonban úgy döntött, hogy elfogadja ezeket a kihívásokat, és fejest ugrik a lányai nevelésének folyamatába. Ami azt illeti, ez a szerető apuka elhatározta, hogy lányai gyermekkorának minden részletében részt vesz, hogy elszakíthatatlan köteléket alakítson ki velük. És mindennek tetejébe még arra is vállalkozik, hogy magával visz minket erre az útra, bepillantást engedve apai mindennapjaiba, a reggeli rituáléktól a balettórákon át a lefekvésig.

Megosztja a világgal az apasággal kapcsolatos utazását.

A ”The Chronicles of Daddy” nevű közösségi médiaoldalán keresztül, amelyet már több ezren követnek, más szülőktől tanulja meg, hogyan nevelje a lehető legjobban a gyermekeit. Emellett érdekes tippeket és saját tapasztalatait is megosztja, hogy segítsen más fiatal vagy hamarosan apává váló apáknak. Meleg családi fotóit általában fontos témákkal kapcsolatos éleslátó véleményei kísérik, mint például a szülői veszekedések a gyerekek jelenlétében vagy a nemi normák, amelyek gyakran érdekes beszélgetésekhez nyitnak ajtót.

Támogató és mindig jelenlévő partner

Az odaadó apuka emellett nem riad vissza attól sem, hogy ritkán tárgyalt és inkább a nőkre koncentráló témákat feszegessen, például ”elejtsen” némi tudást a szoptatással kapcsolatban: megadja az 5 legjobb tippjét az apáknak, amíg a párjuk szoptat, beleértve az éjszakai etetést, a folyamat időtartamát és azt, hogyan lehet a legjobban támogatni a párunkat ebben a szakaszban.

A női mosdó választása

A gyakorlatias apuka nemrég azt is elárulta, hogy lányait a női mosdóba viszi, amikor kimozdul, ami nagy figyelmet keltett a média és a követői körében is. Elmondta, hogy döntését azzal indokolta, hogy a nyilvános férfi mosdók többsége mocskos, és nem babáknak és gyerekeknek van berendezve.

Elmondta továbbá, hogy mindig először bejelenti magát, mielőtt belép, hogy ne zavarja vagy lepje meg a bent lévő nőket. Ezért először megkérdezi: „Elnézést, ‘Apa vagyok, és velem vannak a lányaim. Nem bánják, ha behozom őket?'”. Majd így folytatta: „Nem akarok senkit meglepni. Tudom, hogy néhány nő traumát élt át, és lehet, hogy fél. Igyekszem a lehető legnagyobb tisztelettel viselkedni.”

A 180 centis apa arról is megnyílt, amikor a lányok előtt kellett használnia a nyilvános vécét, ahol úgy döntött, hogy leül pisilni. Elmagyarázta, hogy akkoriban a lányai 2 és 3 évesek voltak, így nem hagyhatta őket a fülke előtt várakozni, amíg ő befejezi. Így ehelyett egyszerűen azt mondta nekik, hogy nézzék a plafont, miközben ő lehúzta a nadrágját, és leült a vécéülőkére.

Szerinted az apukák pontosan ugyanúgy nevelhetik a gyerekeiket, mint az anyukák? Van valamilyen személyes tipped vagy tanácsod a gyerekneveléssel kapcsolatban?