Emberek Érdekesség Megható

Egy pár örökbe fogad 7 gyereket, miután mindkét szülőjük elhunyt, és „nem volt senki más, akihez mehettek volna”

Pam és Gary Willis azt az együttérző döntést hozta, hogy örökbe fogadnak hét 16 év alatti testvért, akik tragikus módon elvesztették szüleiket egy autóbalesetben. Annak ellenére, hogy már öt saját gyermekük volt, a történetük felfedezése után közbeléptek, és szerető otthont biztosítottak ezeknek a gyerekeknek.

Egy Facebook-bejegyzés, amely mindent megváltoztatott.

Pam és Gary Willis nemrég még üres lakású házaspár volt, amikor egy döntés örökre megváltoztatta az életüket. 2019 januárjában Pam egy szívszorító történetre bukkant a Facebookon. Hét San Diegó-i testvér tragikus módon elvesztette mindkét szülőjét egy autóbalesetben, és a jövőjük bizonytalannak tűnt, mivel azzal a lehetőséggel kellett szembenézniük, hogy elválasztják őket egymástól.

Annak ellenére, hogy Pam és Gary már öt biológiai gyermeket neveltek, önzetlenül úgy döntöttek, hogy megnyitják a szívüket és az otthonukat ennek a hét testvérnek. Ráadásul a gyerekeik kiköltözése után üres, tágas, hat hálószobás házuk volt, és mindkettőjüknek hiányzott, hogy több ember legyen körülöttük.

Pam nem adta fel.

Pam megfigyelte, hogy ezeknek a gyerekeknek milyen mélyen szükségük van a szeretetre, hiszen nem volt senki más, akihez fordulhattak volna. Minden héten kitartóan telefonált az örökbefogadó szolgálatnak, hogy kifejezze erős vágyát a gyerekek támogatására és gondozására. Elkötelezetten igyekezett megmutatni, hogy az otthonuk biztonságos, azzal a tudással együtt, amellyel már rendelkeztek, mivel saját gyermekeiket nevelték.

Pam arra is emlékszik, hogy a hét testvér stabilitásra vágyott, mivel már egy évet gyermekotthonban töltöttek, így az idő nem volt az ő oldalukon. És az erőfeszítései megérték.

Hirtelen egy nagy család jött létre.

Három hónappal később Pam és Gary tucatnyira bővítette családját azzal, hogy Adelino (15), Ruby (13), Aleecia (8), Anthony (7), Aubriella (6), Leo (5) és Xander (4) is beköltözött az otthonukba. Pam megemlítette, hogy bár voltak kezdeti kihívások, többek között bizalmi problémák és alvászavarok, a testvérek a megérkezésük napja óta hatalmas örömet hoztak az életükbe.

Pam így emlékezett vissza: „Észrevettem, hogy milyen hihetetlenül boldogok, és ez engem is nagyon boldoggá tesz, mert mi csak ezt kérjük. A legidősebb a hét közül, Adelino, nemrég azt mondta nekem, hogy „köszönöm, hogy ezt az életet adtad nekünk”, és ehhez fogható érzés nincs is”.

Most már elkötelezték magukat amellett, hogy együtt teremtenek emlékeket.

Az új család gyakran kirándul közösen. Disney a kedvenc helyük. De a legkedvesebb emlékük kétségkívül az a nap, amikor hivatalosan is családdá váltak. Pam és Gary felnőtt gyermekei is csatlakoztak az örökbefogadás ünnepléséhez, akik ugyanúgy megszerették új testvéreiket, mint szüleik.

Pam és Gary most már 12 gyermekből és 8 unokából álló teljes családjukat ünneplik, teljes mosollyal az arcukon.

Az örökbefogadás választása örökre megváltoztathatja az ember életét, de mások még mindig szkeptikusan állnak hozzá. Szerencsére vannak olyan emberek, akik megküzdenek az előítéletekkel és akadályokkal, hogy minél több embert fogadhassanak be a családjukba.

via