Emberek Érdekesség

Pierce Brosnan elárulta, mi segített neki átvészelni felesége halálát

„Nem tekintem a poharat félig telinek, hidd el nekem” – mondja Pierce Brosnan. Ő és Keely Shaye Smith egyike azoknak a hírességeknek, akik már közel 30 éve együtt vannak. Ha megnézed a fotóikat, még mindig látszik a szemükben a szerelem, mint amikor először találkoztak.

Brosnan korábban már volt házas.

Mielőtt megismerkedett volna Keely Shaye Smith-szel, Pierce Brosnannak volt néhány kapcsolata, sőt, Cassandra Harris színésznő férje is volt. Pierce később elárulta, hogy sosem gondolta volna, hogy 17 évet fog Cassandrával tölteni az életéből. Nem próbálta meghódítani a nőt, egyszerűen csak csodálta a szépségét és a személyiségét.

A pár 1980-ban kötötte össze az életét, és három évvel később köszöntötték fiukat, Seant. Pierce szeretettel örökbe fogadta Cassandra előző kapcsolatából származó gyermekeit is. 1991-ben tragédia történt, amikor Cassandra 43 éves korában petefészekrákban elhunyt. Pierce megosztotta, hogy amikor a partnerednél halálos betegséget diagnosztizálnak, az gyökeresen megváltoztatja az életszemléletedet.

Az élet azonban megy tovább.

Embed from Getty Images

1994-ben keresztezte az útját Keely Shaye Smith-szel Mexikóban, ahol a nő televíziós tudósítóként dolgozott. Keely később egy interjúban bevallotta, hogy Pierce azonnal elbűvölte, és így jellemezte: „Magas, sötét és jóképű – minden, ami mindenki számára azonnal vonzó. Volt ez a huncut csillogás a szemében. Azt gondoltam, ‘Hűha! Hűha!'”. Találkozásuk jelentette varázslatos szerelmi történetük kezdetét.

Néhány nappal az első találkozásuk után randevúra indultak. Az éjszakai égbolt alatt találták magukat, Pierce gyengéden fogta a lány kezét, miközben tűzijáték világította meg felettük az eget. Beszélgetésük a hajnali órákig folyt, egészen hajnali 3-ig tartott.

Pierce Brosnan egy interjúban megosztotta, hogy folyamatosan vágyott a szerelmére, bárhol is volt. Jegyeket küldött neki, hogy áthidalja a távolságot, hogy újra találkozhassanak. „Egyszerűen úgy tűnt, hogy összeillünk” – jegyezte meg a színész a mély kapcsolatukról elmélkedve.

Csodálatos családjuk egyre csak gyarapodott.

Megismerkedésük után 3 évvel megszületett első fiuk, Dylan, 4 évvel később pedig második fiuk, Paris. Össze is kötötték az életüket. A színész egyszer azt mondta: „Keely Shaye-ben egy nagyszerű nőt találtam. Ha milliószor keresném, akkor sem találnék ilyen jót”.

Pierce számára lényeges volt, hogy Keely megértette, hogy folyamatosan gyászolja elhunyt feleségét. Nagyra értékeli Keely kedvességét és együttérzését, és úgy jellemzi őt, mint vezércsillagát, aki mindig gondoskodik róla.

Az igaz szerelem megtalálja az útját.

Pierce szerint örömteli házasságuk egyik alapvető összetevője a minőségi együtt töltött idő. Úgy véli, hogy első házassága kivételesen boldog volt, és hihetetlenül szerencsésnek tartja magát, hogy újra rátalált a szerelem.

A színész saját szavaival élve így fejezte ki: „Úgy volt elrendelve, hogy egymásra találjunk. Minden egyes nap hálát adok Istennek érte. Amikor Keely rám néz, mély kapcsolatot érzek. Nagyra becsülöm az energiáját, a lelkesedését. Olyan erővel rendelkezik, amely nélkülözhetetlenné vált az életemben”.

Ami az életszemléletét illeti, a színész nem mindig tud a pozitívumokra koncentrálni.

„Nem tekintem a poharat félig telinek, hidd el nekem” – mondja Brosnan. „A sötét, melankolikus ír fekete kutya időnként ott ül mellettem”.

via