Érdekesség

Elon Musk hasonmása a Mark Zuckerberg elleni harcra készül

Egy friss videóban Elon Musk hasonmása egy „edzővideó” során mutatta meg tudását arra az esetre, ha a Mark Zuckerberggel való ketrecharc során az igazi Elont kellene helyettesítenie.

Ha valahogy lemaradtál volna róla, a SpaceX főnöke ketrecharcra hívta ki Zuckerberget. Amire a Facebook vezérigazgatója egy kiváló és rövid választ hagyott hátra: „Küldd el nekem a helyszínt”.

Ezt követően képek jelentek meg a neten Zuckerbergről, aki erősnek és izmosnak látszik, miután már UFC harcosokkal kezdett el edzeni.

Válaszként Yilong Ma a milliárdos Elon-Musk kínai hasonmása is elkezdett úgynevezett „edzés” videókat posztolni magáról, amelyeken úgy tesz, mintha megküzdene Zuckerberggel.

Ahogy arra mindannyian számítottunk, az ő verziójában az „edzésen” nincs más győztes rajta kívül. Minden egyes videójában viccesen egy ütéses K.O.-val győz.

Természetesen nem valódi bunyókat ábrázol, csak vicces gúnyos mozdulatokat, hogy szórakoztassa az évek során összegyűjtött rengeteg követőjét.

@mayilong0 first round! red side wins#elonmusk #zuckerberg #Dogecoin ♬ 原创音乐 – Yi long ma

@mayilong0 #elonmusk #tesla #daily ♬ 原创音乐 – Yi long ma

Az ökölvívás javaslata a 2 prominens rivális közötti nézeteltérés eredményeként merült fel, Musk pedig egyenesen kihívta Zuckerberget, hogy szálljon szembe vele ebben az egyedülálló versenyben.

via