Érdekesség

Ashton Kutcher a legritkább és legegészségesebb tiszteletét fejezte ki a felesége, Mila iránt

Annak ellenére, hogy több mint egy évtizede együtt vannak, Ashton és Mila Hollywood egyik legkevésbé feltűnő és legprivátabb párja. Ezúttal azonban Kutcher ritka kivételt tett, hogy kifejezze egyre növekvő szeretetét a felesége iránt, és hihetetlenül megható posztja megdobogtatta a szívünket az örömtől.

Egy fotó, amely ragyog a pozitivitástól.

A 45 éves színész több mint 5 millió Instagram-követőjével osztott meg egy éteri fotót feleségéről, akivel közel 8 éve házasok. A posztot a következő képaláírással látta el: „Én vagyok a világ legszerencsésebb embere. #hála”.

A pillanatfelvételen a 39 éves Kunis egy trópusi kiruccanás során egy festői kék óceán előtt állt. Kitárt karokkal az ég felé nyúl, miközben mögötte kecsesen megjelenik egy szivárvány, ami kiemeli a pillanat festői szépségét.

A poszt alig néhány nap alatt máris több ezer lájkot gyűjtött, és elhalmozták pozitív kommentekkel. Számtalan rajongó dicsérte a párt lenyűgöző szerelmi történetükért.

Egyikük így kommentálta: „Srácok, ti vagytok az első számú célok”, míg egy másik azt írta: „Milyen gyönyörű kép egy gyönyörű nőről! Ti vagytok a legjobb pár a világon!!!” Egy harmadik rajongó megjegyezte: „Kelso és Jackie MINDÖRÖKKÉ”, utalva az Azok a 70-es évek show című sorozatra, amelyben a két színész együtt szerepelt.

Szerelme nem ismer határokat.

Nyilvánvaló, hogy Ashton szerelme a felesége iránt kivételes. Sőt, a színész megosztotta, hogy a Déli-sarkra tett utazása során, hogy segítsen autoimmun betegségének kezelésében, fontolgatta, hogy Kunis tiszteletére egy hegyet nevezzen el ‘Mount Mila’-nak (Mila hegynek).

Végül azonban úgy döntött, hogy nem folytatja az ötletet, mivel azt a tanácsot kapta, hogy szerencsétlenségnek számít, ha egy hegyet egy személyről neveznek el.

Nem tudunk betelni ezzel a bájos párral, és lenyűgöző, ahogyan két gyermeküket nevelik. Kiderült ugyanis, hogy nem fürdetik gyakran a gyerekeiket, és itt az érdekes ok a döntésük mögött.

via