Érdekesség

Emlékezetes: Anyukám véletlenül egy éjszakai szórakoztatót bérelt az 5. születésnapi bulira

Egy nő egy vírusvideóban mesélte el azt a felemelő történetet, amikor édesanyja véletlenül egy éjszakai előadóművészt foglalt le az ötödik születésnapi ünnepségére, ami egy igazán felejthetetlen és komikus incidenshez vezetett.

Szóval, van ez a hölgy, Julie, aki úgy döntött, hogy a TikTok-on osztja meg vad Barbie-témájú születésnapi ügyét. Képzeld el: egy születésnapi buli, egy kacagással teli szoba, és találd ki, ki van ott? Igen, jól gondolod – egy éjszakai szórakoztató. De várj csak! Az előadó neve Barbie volt.

„Szóval, a szüleim véletlenül egy éjszakai szórakoztatóművészt foglaltak le az ötödik születésnapi bulimra”. A kis Julie ötéves korában tartotta ezt az epikus Barbie-témájú bulit. Az anyukája a telefonkönyvek korában talált egy előadóművészt, aki Barbie-t játszotta. Akkoriban még nem volt internetes keresés rengeteg fotóval – csak a jó öreg telefonkönyv.

De kapaszkodjatok meg, a legjobb rész? A szülinapos lánynak akkoriban fogalma sem volt Barbie khm, nem szokványos munkájáról. Csak annyit tudott, hogy jól érezte magát. Ó, ártatlanság, gyönyörű vagy!

Barbie tökéletesen játszotta a szerepét, és a jelenlévő szülők mindannyian jót nevettek a váratlan fordulatokon. „Nem vette le a ruháit. Izgatottan követtem őt, hogy Barbie eljött a születésnapi bulimra. És az összes ott lévő szülő nagyon jót nevetett”.

A kommentek között az emberek éljenezték a szórakoztatóművészt, amiért ott maradt Julie születésnapi buliján, és teljesen magáévá tette a kért karaktert. „Bárcsak látná ezt és válaszolna! Annyira király volt tőle, hogy eljátszotta a szerepét”. „Fogadok, hogy Barbie nagyszerűen érezte magát!”

Ó, a gyerekkori emlékek – olyanok, mint a vidámság kis időkapszulái. Szóval, ha legközelebb a gyerekkori bulikra emlékezel, ne feledd, hogy mindig lehetett volna egy kicsit… kiszámíthatatlanabb is.

via