Emberek Érdekesség

Tom Cruise minden feleségétől elvált, amikor betöltötték a 33-at, és az ok a szcientológiához köthető

Tom Cruise óriási üzlet Hollywoodban, minden idők legnagyobb kasszasikerfilmjeiben játszik. De amikor a magánéletéről van szó, a dolgok kissé zűrösek lettek. Háromszor házasodott és vált el, és minden alkalommal nagy pletyka lett belőle. Furcsa módon van egy furcsa hasonlóság a szakítások között.

Háromszor nősült.

1987. május 9-én volt, amikor Tom Cruise és Mimi Rogers oltár elé lépett. Nem rendeztek hatalmas hollywoodi bulit – ehelyett inkább egy meghittebb összejövetelt választottak. Abban az időben Tom Cruise éppen hírnevet szerzett magának, míg Mimi már elismert színésznő és producer volt. Esküvőjüket talán nem a bulvárlapok hozták nyilvánosságra, de ez volt az a pillanat, amikor 2 hollywoodi tehetség találkozott.

Sajnos nem volt olyan hosszú életű, mint amilyenben sokan reménykedtek. 1990-ben, 3 év házasság után elváltak útjaik. A szakításuk okai viszonylag titkosak maradtak, ami spekulációkra adott okot.

Évekkel a válásuk után Mimi bevallotta: „Ami bosszantott, az a kor dolog. Úgy tűnt, hogy a sajtó félévente egy újabb évet ad hozzá a koromhoz. Ha még mindig házasok lennénk, a sajtó szerint mostanra már a 60-as éveimben járnék”.

Kevesebb, mint egy évvel a Mimi Rogerstől való válása után Tom és Nicole Kidman, a szórakoztatóipar másik ismert alakja, összekötötte az életét. Házasságuk széles körben elismert és gyakran tárgyalt párkapcsolat lett.

Bár kezdetben elbűvölő és boldog párnak tűntek, Cruise-nak és Kidmannek a házasságuk során számos kihívással kellett szembenézniük. 2001-ben, 11 év együttlét és 2 gyermek örökbefogadása után nyilvánosan bejelentették különválásukat, és még ugyanabban az évben véglegesítették válásukat.

A szakításuk konkrét okait többnyire titokban tartották, de évekkel később, amikor Cruise-zal kötött házasságáról elmélkedett, Kidman így nyilatkozott: „Olyan fiatal voltam, amikor megházasodtam. Most visszanézek, és azt mondom: ’Mi van?’”

Tom Cruise és Katie Holmes között első látásra szerelem volt. A kapcsolat annyira intenzív volt, hogy mindössze 2 hónappal a megismerkedésük után úgy döntöttek, összekötik az életüket. Esküvőjük 2006 novemberében egy lenyűgöző olasz kastélyban volt, és az egész egy nagy látványosság volt. A vendéglistán nagymenő hollywoodi nevek és más fontos emberek szerepeltek.

Aztán 2012-ben, 6 év házasság után, a semmiből ledobták a bombát, hogy elválnak. Mintha egy szempillantás alatt történt volna, és Katie Holmes meglepettnek tűnt.

De mindezek után Tom Cruise és Katie Holmes is folytatta a maga dolgát a szórakoztatóiparban. Van egy Suri nevű lányuk, aki 2006-ban született. Az egész felügyeleti megállapodás és a lányuk magánéletével kapcsolatos aggodalmak hatalmas médiacirkusszá váltak.

Ezt a 3 házasságot egy váratlan és különös egybeesés jellemzi.

Kezdve Mimi Rogersszel, majd Nicole Kidmannel, később pedig Katie Holmes-szal, a színész házasságainak sorozata érdekes módon bontakozott ki, ami vitákat váltott ki a lehetséges okokról. Ami még érdekesebb, hogy ezek a házasságok mindegyike akkor ért véget, amikor a nők betöltötték a 33. életévüket.

Érdekes módon Tom Cruise soha nem maradt 33 éves kora után egy nővel sem házas. A 33 éves kor körüli válásai némi kíváncsiságot váltottak ki. Néhányan úgy gondolják, hogy ez összefüggésben van a szcientológia egy különleges számával, egy vallással, amellyel kapcsolatban áll. A szcientológia célja, hogy segítsen az embereknek megtalálni a spirituális megértést és szabadságot. Ahogy a 33-as szám az útmutatást szimbolizálja, a szcientológia célja, hogy segítsen az embereknek növekedni és felfedezni önmagukat.

A szcientológia Arizonából indult, amely történetesen a 33. szélességi körön – a földgömb egy jelentős vonalán – fekszik. A 33-as számot a spirituális hiedelmekben nagy dolognak tekintik, például olyasvalakinek, aki bölcsességgel vezet másokat. Tom Cruise a szcientológiában és annak tanításaiban való részvételéről ismert. Azt azonban nem tudjuk biztosan megmondani, hogy a 33-as válásai közvetlenül ehhez a szám-dologhoz kapcsolódnak-e.

Ez a helyzet feltűnő hasonlóságot mutat Leonardo DiCaprióval, aki szintén azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szokatlan mintát követett azzal, hogy lényegesen fiatalabb nőkkel randizott, és 25. születésnapjuk környékén váltak el útjaik.

Még akkor is, ha van ez a házassági egybeesés Tomnál, nem tagadhatjuk le azt a csodálatos és egyedi lelket, amit folyamatosan mutat, akár a reflektorfényben van, akár nem.

via