Érdekesség

Ennek a modellnek a felépülési útja, miután egy kutya szétmarcangolta, látványos példája az emberi erőnek

Mindannyian hihetetlen erőre és ellenállóképességre vagyunk képesek. Az élet dobhat nekünk csavart labdákat, de elszántsággal és pozitív hozzáállással bármilyen kihíváson felül tudunk emelkedni. A lelkünknek megvan az ereje, hogy kitartson és legyőzzön bármit. Ne feledjük tehát, hogy emelt fővel kell járnunk, és soha ne becsüljük alá az erőnket, miközben megismerjük Brooklinn Khoury inspiráló útját, akit egy kutya marcangolt meg.

Azt hitte, hogy egy barátságos pitbull.

Khoury a konyhában simogatta unokatestvére 8 éves, Diesel nevű kék orrú pitbullját, akivel korábban már találkozott, és akit jól neveltnek tartott, amikor a kutya hirtelen megtámadta őt. Megpróbált nyugodt maradni, és azonnal kórházba ment. De hiába próbálkoztak, a sebészek nem tudták rendbe hozni a sérült felső ajkát.

A lány az interneten osztotta meg lelki és fizikai felépülésének útját.

Nagyon nyíltan és átláthatóan beszélt a felépülési útjáról, az Instagramon osztotta meg tapasztalatait, gondolatait és érzéseit a nyilvánossággal. Az egyik bejegyzésében azt írta: „Amikor megtámadtak, olyan nehéz volt látni, hogy mit tartogat számomra a jövő”. Elmondta, mennyire hálás az emberekért, akik folyamatosan emlékeztették őt arra, hogy bízzon a folyamatban.

Megtöri a tökéletességet az Instagramon.

Az Instagramot, egy olyan platformot, ahol sokan hajlamosak tökéletes képet mutatni magukról, arra használja, hogy megossza nyers életét úgy, ahogy van. Gördeszkásként mindig is nyíltan beszélt a jó és rossz élményeiről, beleértve az esések és egyéb kudarcok bemutatását is.

Soha nem engedte, hogy sérülése hátráltassa.

Nem hagyta, hogy a sérülése legyőzze őt. Miközben még mindig műtéteken esett át, ünnepelte nőiességét. A Sephorába látogatva, hogy új szájfényeket próbáljon ki, Khoury megosztotta spontán örömét a világgal.

Szerelmi története is inspiráló.

Chloé Lukasiak, a Dance Moms egyik öregdiákja jelenleg Khouryval jár. A pár nemrég ünnepelte egyéves évfordulóját, és egy szívhez szóló üzenetben Khoury így áradozott: „Ez az év, miattad, messze életem legnagyszerűbb éve volt”.

Embed from Getty Images

Személyes platformját arra használja, hogy másokon segítsen.

Instagram-fiókját nemcsak a saját útja miatt nyitotta meg, hanem azért is, hogy másoknak segítsen. Elmondta, hogy aki megpróbáltatásokkal vagy nehézségekkel néz szembe, keresse meg őt. „Ha valamin keresztülmész fizikailag vagy mentálisan, vagy csak szükséged van valakire, akivel beszélhetsz, én itt vagyok” – tette hozzá Khoury.

Mi az, amire büszke vagy, hogy legyőzted, és hogyan sikerült elérned? Hogyan maradsz pozitív és motivált a nehéz időkben? Oszd meg velünk a hozzászólásokban!

via