Érdekesség Férfiak

Chris Hemsworth a második legjóképűbb férfi a világon a tudomány szerint

Bár az, hogy mitől lesz valaki vonzó, szubjektív, létezik egy tudományosan alátámasztott módszer a szépség mérésére, az úgynevezett aranymetszés. Dr. Julian De Silva plasztikai sebésznek köszönhetően pedig most már tudjuk, ki a legjóképűbb férfi, tudományos értelemben. Sajnos nem a Thor sztárja, Chris Hemsworth, de még így is közel került hozzá, mint a második legjóképűbb férfi.

Chris Hemsworth-t mindössze 0,12%-os különbséggel szorította le Regé-Jean Page az aranymetszés pontossága alapján.

Míg A Bridgerton család sztárja, Regé-Jean Page 93,65%-ot ért el, addig Chris 93,53%-os pontossággal felel meg a görög aranymetszés szabályainak, ami a testi tökéletességet méri. Hemsworth a legmagasabb pontszámot a szemek elhelyezkedésére és az arcformájára kapta. Az orr szélessége/hosszúsága kapta a legalacsonyabb pontszámot, és ezt tartják a kevésbé kedvező tulajdonságának.

Chris 2014-ben a People magazin legszexibb élő férfija címet is elnyerte

Chris Hemsworth a Marvel Bosszúállók-franchise-ban Thor fergeteges alakításával tett nagy feltűnést. Sármja, karizmája és robusztus külseje a rajongók kedvencévé tette őt, és tökéletes választás volt a People magazin 2014-es Legszexibb élő férfi címére.

Hemsworth színészi tehetsége, amelyhez robosztusan jóképű megjelenése és testalkata párosul, igazi hármas fenyegetéssé tette őt Hollywoodban. Nem csoda, hogy az évek múlásával is folyamatosan szíveket lop és rabul ejti a közönséget tehetségével és külsejével.

Ő azonban szerény marad, ha fizikai szépségéről van szó.

2022-ben megkérdezték tőle, hogy érzi magát, miután elnyerte a Legszexibb élő férfi címet, mire ő nevetve válaszolt: „[Ez] sok-sok évvel ezelőtt volt. Már túl vagyok a fénykoromon, úgyhogy ez most olyan, mintha átadnám a stafétát”.

Mi viszont nem értünk vele egyet. Chris 39 évesen is ugyanolyan karizmatikus és jóképű, mint valaha.

Egyetértesz azzal, hogy Chris Hemsworth az egyik legjóképűbb férfi?

via