Érdekesség

Ennek a nőnek van egy erőteljes tanácsa azoknak, akik az ajakfeltöltésen gondolkodnak

A 27 éves Jessica Burkónak a legnagyobb rémálmával kellett szembenéznie, ugyanis az ajkai óriásira nőttek, amikor egy egyszerű ajakfeltöltéses eljárás borzalmasan félresikerült. A fiatal nő pedig most valami nagyon fontosat szeretne mondani mindenkinek, aki ajkának megnagyobbításán gondolkodik.

Neki nem újdonság az ajakfeltöltés.

Az influencer elmondta, hogy korábban legalább hat alkalommal vetette alá magát ajakfeltöltő injekciónak, és soha nem tapasztalt semmilyen mellékhatást.

Körülbelül egy év telt el az utolsó ajakfeltöltő kezelés óta, és miután nyert egy ingyenes kezelést, úgy gondolta, ez a tökéletes időzítés egy frissítésre.

@jessicacaileyburko Smh ??‍♀️ #fyp #trending #cosmeticnightmares ♬ Worsaaaaa – ✨Kae Da Don✨

A fiatal nő egy vírusszerűen terjedő TikTok-videón osztotta meg: ”Közvetlenül azután, hogy befecskendezte, belenéztem a tükörbe, és rájöttem, hogy mennyire feldagadtam”.

Ezután visszament az orvoshoz, aki adott neki egy receptet, de Jessica szerint az ajkai „rosszabbak lettek”.

Ezért úgy döntött, hogy másnap újra felkeresi a klinikát, hogy feloldják a töltőanyagot, mivel az ajkai továbbra is duzzadtak maradtak, és nem sikerült visszahúzódniuk.

A leckét megtanulta.

Szerencsére a szakembereknek sikerült visszafordítaniuk a kárt, és az ajkai gyorsan visszatértek a normál méretükre.

A 27 éves nő azonban reméli, hogy kellemetlen tapasztalata figyelmeztetésül szolgál más nők számára, hogy „soha ne csináltassanak ingyen kozmetikát”. Megjegyezte: „Ez egy ingyenes ajándék volt, amit megnyertem, Halloween alkalmából volt.” Majd humorosan hozzátette: „Az biztos, hogy nagyon ijesztően néztem ki tőle.”

Burko, aki elmondása szerint „imádja” megcsináltatni az ajkait, nem hagyja, hogy ez a rossz eset megakadályozza abban, hogy injekciót kapjon, mivel kijelentette: „Vissza fogok térni a megszokott lányhoz”.

Jessica rendszeres ajakfeltöltő specialistája szerint pedig a másik szakember „artériát találhatott el”, ami hihetőnek tűnt, mivel a töltőanyagnak „nem volt tiszta útja”.

Az influencer gondoskodott arról, hogy ezt a fontos üzenetet a többi injekciót kapó embernek is eljuttassa, mondván „Ha az ajkaid úgy néznek ki, mint az enyémek, akkor aggódnod kell. Azonnal oldasd fel őket, és menj valaki máshoz”.

Bár a plasztikai sebészet egyre népszerűbb, teljesen átalakító hatással lehet a kinézetünkre.

via