Emberek Érdekesség

Ez a lány úgy néz ki és úgy viselkedik, mint Jim Carrey, ő a lánya?

Gondoltál már arra, hogy úgy nézel ki, mint egy szuperhíres ember? Ismerd meg Heather Shaw-t, a vicces hölgyet, aki gyakorlatilag a híres színész, Jim Carrey ikertestvére. A 35 éves Heather a TikTok-on robbant be Jim Carrey-t imitáló vicces videóival. És ezt kapd ki, nem csak úgy néz ki, mint ő, hanem pontosan úgy is beszél, mint ő.

Már gyerekkora óta úgy nézett ki, mint ő.

Az emberek még azt is hiszik, hogy ő Jim Carrey lánya, de az igazság az, hogy nem az. Heather nyolcéves kora óta viseli ezt a Carrey-szerű külsőt, és úgy döntött, hogy ugyanúgy megnevetteti az embereket, mint híres hasonmása.

A világjárvány idején Heather felugrott a TikTok-ra, és azt tervezte, hogy meggyőzi az embereket arról, hogy ő Jim Carrey rég elveszett lánya. A videói azonban hatalmas sikert arattak, és sokan elhitték, hogy valóban rokona a színésznek.

Aztán a sors furcsa tréfát űzött vele: Heather véletlenül letörte az első fogát, így még inkább hasonlít Lloyd Christmasre, a bolondos karakterre, akit Carrey játszott a Dumb és Dumber című filmben. Most mindenki még inkább meg van győződve arról, hogy ő a hasonmása.

Senki sem tudja, hogy Jim Carrey látta-e Heather videóit, de a lány azzal viccelődik, hogy egy nap találkozik vele egy játékos „Szia, apu!” felkiáltással. A vicceken kívül Heather valóban inspirációként és komikuslegendaként tekint Carreyre, és megköszöni neki, hogy pont olyan, mint ő.

A közösségi médiában szerzett hírneve tévéműsorokba és interjúkba való meghívásokhoz vezetett, így nagyot alakított a komédia világában. A rajongók már alig várják azt a napot, amikor Heather és Jim Carrey talán találkoznak és együtt nevettetnek meg mindenkit.

Heather Shaw Jim Carreyhez való elképesztő hasonlósága reflektorfénybe hozta őt, figyelmet és menő lehetőségeket kapott a komédia színtéren. Ha így folytatja, ki tudja, hogy egyszer majd együtt komédiázhat-e hősével, Jim Carrey-vel.

Sokan hasonlítanak egymásra, és lehet, hogy van egy ikertestvérünk, akiről nem is tudunk. A hírességeknél ezt könnyebb észrevenni, mert közismertek, és néha az átlagemberek annyira hasonlítanak rájuk, hogy nehéz megkülönböztetni őket.

via