Érdekesség

Florence Pugh-nak esze ágában sincs megfelelni a hollywoodi testnormáknak, és őszintén elmagyarázta, hogy miért

Hollywood gyakran próbál szigorú testképnormákat erőltetni a színészekre, és az iparágat gyakran kritizálják azért, mert sokaknál, köztük olyan nagy neveknél, mint Julianne Moore, testképzavarok forrása. Nemrég a Kisasszonyok színésznője, Florence Pugh volt az, aki úgy döntött, hogy nyíltan beszél arról, hogy milyen nyomás nehezedik rá, hogy egy bizonyos módon kell kinéznie, és hogyan lépett fel ez ellen.

A színésznő a Vogue-nak készített főzős videójában nyíltan beszélt

A Vogue most vírusként terjedő videójában, amelyben Pugh megtanította a nézőknek, hogyan kell fokhagymás crostinit készíteni, az angol színésznő kicsit elbeszélgetett az életről. A recept közepén a testképre is kitért, és ez a pillanat kiemelkedett.

„A testkép a nők számára egy fontos dolog. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd nőni a combod, a feneked, a melled és minden más, minden elkezd megváltozni. És az étellel való kapcsolatod is elkezd megváltozni” – mondta.

Majd megemlítette, hogy küzdött azért, mert arra kényszerítették, hogy változtasson a testén, de nem volt hajlandó erre. „Volt egy furcsa fejezetem a karrierem elején, de az azért volt, mert nem engedelmeskedtem” – tette hozzá. „Azt hiszem, ez zavaró volt az emberek számára, különösen Hollywoodban.”

„A nők Hollywoodban, különösen a fiatal nők, nyilvánvalóan mindenféleképpen odateszik magukat, hogy megkapják azt a lehetőséget, amit kell, mert ez már csak így van” – kezdte magyarázni. „És amikor elmentem, és megcsináltam azt a projektet, elvárták, hogy bármilyen diétán legyek, amire szükségem van. Számomra ez egyszerűen sokkoló volt, mert még soha nem csináltam ilyet.”

A beszélgetés a Vogue címlapsztorijában folytatódott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

A Vogue magazinnak adott interjújában Pugh még több véleményét osztotta meg a témával kapcsolatban. „Emberek vagyunk, testek vagyunk. Igen, tudok sminkelni és jól kinézni egy premierre. De a nap végén még mindig van szőr az ajkam tetején, és még mindig büdös vagyok edzés után, és még mindig foltos leszek, ha stresszes vagyok. Azt hiszem, ez a hozzáállás határozottan átragadt rám gyerekkoromból” – jelentette ki.

Az Oscar-jelölt színésznő határozottan kiállt az ellen is, hogy bármilyen karakter megformálása érdekében diétázzon. „Soha nem fogyok le azért, hogy fantasztikusan nézzek ki egy szerephez” – árulta el. „Inkább arról van szó, hogyan élt volna ez a karakter? Mit evett volna?”

Neked mi a véleményed a férfiakra és nőkre vonatkozó mai szépségszabványokról?

via