Érdekesség

„Micsoda áldott nap” – Chrissy Teigen és John Legend két évvel a babájuk szívszorító elvesztése után üdvözölte a 3. babát

A 37 éves modell, Chrissy Teigen 2022 augusztusában jelentette be legújabb terhességét egy hosszú, IVF-kezelésekkel tarkított utazás után. És most, a kórházban töltött álmatlan éjszakák ellenére a büszke 44 éves apuka, John Legend olyan energikusnak érzi magát, mint soha, és megosztotta családja örömhírét.

Harmadik babájukhoz vezető útjuk még 2020-ban kezdődött, amikor Legend „Wild” című új klipjében bejelentették, hogy kisbabát várnak. És mint minden más pár, ők sem számítottak arra, hogy bármi rosszul sül el. Sajnos a terhesség felénél Teigennek kórházba kellett mennie, és szigorú ágynyugalomra kényszerült.

Eleinte minden rendben ment, sőt, az Instagramon még a rajongóit is tájékoztatta az állapotáról, mondván, hogy ő és a baba teljesen jól vannak. De aztán az állapota romlott, és még az év októberében megosztotta a szívszorító hírt, hogy kisfiuk a sok komplikáció miatt elhunyt.

Összetörten, baba nélkül kellett hazavezetniük a kórházból. Szegény Teigen el sem tudta hinni, hogy ez tényleg így történt.

De sosem adták fel, hogy bővítsék a családjukat. Most pedig a büszke apuka megerősítette, hogy január 13-án, pénteken megszületett az új babájuk. „Micsoda áldott nap” – mondta. És a sok küzdelem után, amin keresztülmentek, ez tényleg az!

A párnak már van 2 gyermeke – egy fia, Miles Theodore, 4 és fél éves, és egy lánya, Luna Simone, 6 és fél éves. Legend szerint elég idősek ahhoz, hogy megértsék, mi történik, így mindketten várták, hogy legyen egy új testvérük. „Azt hiszem, jó nagytestvérek lesznek” – mondja.

Mivel IVF-et végeztek, 9 nappal az átültetés után tudták, hogy működött a dolog, és Teigen terhes. A gyerekeiknek pedig nagyon-nagyon korán meséltek a családjuk új jövevényéről.

„Tudták, hogy a petesejtet a mami hasába fogják helyezni. Szóval már nagyon-nagyon korán tudtak róla” – mondta az énekesnő. És hozzátette, hogy azt is tudták, hogy van rá esély, hogy nem fog sikerülni, hiszen korábban is előfordult már.

Ennek ellenére a gyerekek sokáig izgatottak voltak. Bár számukra úgy tűnt, hogy ez lesz a leghosszabb terhesség, hiszen az első naptól kezdve tudtak róla. De minden rendben ment, és a háromgyermekes apuka büszkén jelentette be a közönségnek egy zártkörű koncerten, hogy üdvözölték „a kisbabát”.

Igazán örülünk nekik, és minden jót kívánunk nekik!

És mi a helyzet veled? Te mit éreztél, amikor a világra jött a drága kis csöppségetek? Vagy tervezel egyet a közeljövőben?

via