Érdekesség

Goldie Hawn elárulta, miért nem ment hozzá Kurt Russellhez 39 együtt töltött év után sem

A 18 és 44 év közötti felnőttek 59%-a élt már együtt párjával anélkül, hogy összekötötte volna vele az életét. Sőt, a felnőttek 50%-a még soha nem volt házas. Manapság a szerelem és a házasság elválasztható egymástól, és mindenki úgy építheti a kapcsolatát, ahogyan szeretné, hogy az erős maradjon. Goldie Hawn és Kurt Russell a tökéletes példa arra, hogy két szerelmes ember 39 évet tölthet együtt, és soha nem unatkozik.

A pár még 1966-ban, a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán ismerkedett meg, de nem ekkor kezdtek el randizni. „Én 21 éves voltam, ő pedig 16” – emlékszik vissza a múltra Goldie Hawn.

Második találkozásukra 1983-ban került sor a Második műszak forgatásán, és ezúttal nem hagyták ki az alkalmat, hogy megismerjék egymást. „Aztán évekkel később újra találkoztunk, és eszembe jutott, hogy már akkor nagyon tetszett, amikor először találkoztunk” – emlékezett vissza Hawn. „Mindketten azt mondtuk, hogy soha nem járnánk más színésszel, szóval ez csak azt mutatja, hogy sosem lehet tudni”.

Az élet úgy alakult, hogy mielőtt randizni kezdtek volna, Hawn egyszer már házas volt, és az előző házasságából két gyermeke született – Kate és Oliver Hudson. Russellnek egy fia volt a Susan Hubleyval kötött házasságából.

A mai napig Hawnnak és Russellnek sikerült több mint 39 éve egy párnak maradnia. Egy közös gyermekük van, Wyatt Russell. Annak ellenére, hogy ennyi időt töltöttek együtt, még mindig szeretik és támogatják egymást, és van egy fontos oka annak, hogy kapcsolatuk ilyen erős tudott maradni.

„Azt hiszem, a titok abban rejlik, hogy tudni kell, mikor kell valakire támaszkodni, és mikor nem” – magyarázta Hawn egy interjúban. „Fontos, hogy képes legyél a saját oldaladat tartani. Úgy gondolom, hogy egy ember nem bírja el az egész terhet, mert akkor a vállai elkezdenek elnehezedni. A másik része az, hogy olyan szexi maradj, amennyire csak tudsz, és biztosítsd, hogy az egészséges kapcsolat minden aspektusára koncentrálj – és a szexualitás mindenképpen ezek közé tartozik”.”

Hawn szerint egy nagyszerű, hosszú távú kapcsolathoz az idő 68%-át együtt kell tölteni.

Mégis, néhányan talán csodálkoznak, hogy egy ilyen sikeres pár miért nem követi a társadalmi normákat és miért nem házasodik össze. „A hozzánk hasonló emberek számára a házassági anyaknyvi kivonat nem hozott volna létre semmi olyat, amit egyébként nem tettünk volna meg” – nyilatkozta Russell. Számukra az egészséges kapcsolat nem egy aláírás egy darab papíron.

Hawn úgy gondolja, hogy attól, hogy házasok vagyunk, még nem vagyunk boldogok. Ez csak az érintett embereken múlik, és azon, hogy együtt akarnak-e maradni.

„Hát, még nem tartunk 40 évnél. A gyerekeink megházasodtak. Oliver nagyon boldog házasságban él, és Wyatt is nagyon boldog házasságban él. Katie egyszer ment férjhez, de az nem működött, és most ezzel a legcsodálatosabb emberrel van együtt, és nem tudom, hogy újra férjhez megy-e” – árulta el Hawn.

„A lényeg az, hogy mindannyian megpróbáltuk a házasságot, és néha a házasság nem működik”. A színésznő a továbbiakban elmondta, hogy hálát kell érezni, mert „jót tesz az agyadnak, a szívednek és az egészségednek”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés

Goldie Hawn és Kurt Russell a saját útjukat járták, és nem hallgattak másra, csak a szívükre. Mindenkinek azt kívánjuk, hogy ilyen boldog és egészséges kapcsolata legyen, és a saját útját járja.

Fontos számodra, hogy összeházasodjatok, ha szeretitek egymást? Miért?

via