Érdekesség

Hilary Swank 48 évesen először lesz anya, és a legaranyosabb ötlete volt, hogy bejelentse a terhességet

Egyre gyakoribbá válik a késői anyaság, és 48 évesen a hollywoodi sztár, Hilary Swank bejelentette, hogy először lesz szülő. A színésznő több mint izgatott, hogy férjével együtt életük ezen új szakaszába lépnek. A legédesebb módon jelentette be, hogy hamarosan négytagú családdá válnak, mi pedig nem is örülhetnénk jobban ennek a kedves párnak.

Már régóta szeretett volna anyuka lenni.

A színésznő és férje, a szociális vállalkozó Philip Schneider, akit „álmaim férfijának” nevez, egy vakrandin ismerkedtek meg, és pár évvel később, 2018-ban léptek oltár elé. A kémia szinte azonnal működött közöttük azon az első randin, ahogy a színésznő elmondta: „Délelőtt 10-kor találkoztunk, és este 11-kor váltak el útjaink”.

És 4 évvel azután, hogy összekötötték az életüket, Hilary egy tévéműsorban jelentette be, hogy „nem csak egy, hanem két gyermek” anyukája lesz. Az anyaságról szólva azt mondta: „Ez olyasmi, amire már régóta vágytam”. Elmondta továbbá, hogy ikrek az ő és férje családjában is előfordulnak.

Jelenleg a második trimeszterben van.

Hilary nem tudta leplezni örömét élete következő szakasza miatt, amikor élő adásban megtette a bejelentést. Bevallotta: „Ez egy nagy áldás. Ez egy totális csoda. Hihetetlen.”

Mivel a terhessége középső szakaszában van, elárulta, hogy az utóbbi időben a ruhái elkezdtek nem passzolni. Hozzátette: „ezért a minap… szét kellett vágnom [a farmeremet]”.

„Amikor eljön az ideje.”

Néhány évvel ezelőtt, amikor Swank 35 éves volt, megkérdezték tőle, hogy gondolkodik-e az anyaságon, és akkor azt válaszolta: „Amikor eljön az ideje, tudni fogom”. Hozzátette: „Tisztában vagyok vele, hogy jövő héten töltöm be a 35-öt. De azzal is tisztában vagyok, hogy az időzítésnek megfelelőnek kell lennie”.

„Dupla boldogság”

Rögtön a tévés bejelentés után Hilary egy aranyos videót posztolt az Instagramjára, a következő felirattal: „Hamarosan jön… dupla kiadás!”. Ez egy rövid és kedves klip, amelyben a mosolygós leendő anyuka a babapocakjára mutat.

Hány éves voltál, amikor megszületett az első gyereked? És hogyan jelentetted be a terhességed?

via