Emberek Érdekesség

Hírességek, akik fiatalon mentek férjhez

A megfelelő életkor a házasságkötéshez nem a húszas vagy harmincas éveidben van, hanem akkor, amikor mindkét partner készen áll rá. Sok híres hollywoodi nő már nagyon korán férjhez ment. Bár a boldogságuk nem mindig azzal történt, akivel először várták, csodálatra méltó, ahogy ezek a fiatal színésznők nem haboztak, hogy kipróbálják a szerelmet.

1. Drew Barrymore, 19 évesen

Drew Barrymore 16 éves korában rövid időre eljegyezte magát Leland Hayward III-mal. A színésznő 3 évvel a szakításuk után hozzáment a 31 éves Jeremy Thomashoz. A házasság azonban mindössze 19 napig tartott!

2. Milla Jovovich, 22 évesen

Az amerikai színésznő és modell 1997-ben, 22 évesen ment hozzá Luc Besson rendezőhöz. A ceremóniára Las Vegasban került sor. Két évvel később elváltak.

3. Kim Kardashian, 19 évesen

Embed from Getty Images

Kim Kardashian 19 évesen ment hozzá Damon Thomashoz, a férfi pedig 29 éves volt. Házasságuk 3 évig tartott.

4. Solange Knowles, 17 éves

Embed from Getty Images

Az énekesnő 17 éves volt, amikor hozzáment egy focistához, aki a városából származik. A következő évben egy kisfiút köszöntöttek. A pár a nő 19 éves korában vált el.

5. Melanie Griffith, 18 évesen

Embed from Getty Images

Melanie Griffith belezúgott édesanyja társsztárjába, Don Johnsonba. Összeházasodtak, amikor a lány 18, a férfi pedig 26 éves volt. Házasságuk 6 hónap után véget ért.

6. Demi Moore, 18 évesen

Demi Moore beleszeretett Freddy Moore énekesbe, és a pár a nő 18 éves korában házasodott össze. Öt évig maradtak házasok, majd 1985-ben véget vetettek a kapcsolatuknak. A lány felvette a férfi vezetéknevét, és a mai napig ezt használja művészneveként.

7. Sofía Vergara, 18 évesen

Embed from Getty Images

A híres színésznő 18 évesen ment hozzá Joe Gonzalezhez. A pár egy fiút köszöntött, és elváltak, amikor a fiú 1993-ban betöltötte a 2. életévét.

8. Olivia Wilde, 19 évesen

Embed from Getty Images

Olivia Wilde Tao Ruspoli filmrendezővel kötötte össze az életét. Mindössze 19 éves volt. Egészen 2011-ig maradtak házasok.

Te hány évesen házasodtál meg? Ha még nem tetted, tervezed, hogy megházasodsz?

via