Érdekesség

Hírességek, akik kilyukasztatták a babájuk fülét és mi a megfelelő életkor ehhez

A gyermeked fülének kilyukasztása máig olyan téma, amely gyakran kétfelé osztja az emberek véleményét: azokra, akik támogatják, és azokra, akik nem. Az első csoportba tartozik néhány híres édesanya, akik úgy döntöttek, hogy ékszert tesznek a babájuk fülébe.

Hilary Duff

A Csáó, Lizzie! sztárja hét hónapos korában lyukasztatta ki kisbabája, Mae fülét. 2019-ben nagyobbik lánya, Banks Violet fülét lyukasztatta ki, amikor szintén hét hónapos volt.

Kylie Jenner

A fiatal anyuka hat hónapos korában osztott meg fotókat kislányáról, Stormiról, aki gyémánt fülbevalókat viselt.

Gisele Bündchen

Amikor a szupermodell Gisele megosztott egy fotót, amelyen kislányát tartja a karjában, az internet hamar kiszúrta a fülbevalót. A baba közel nyolc hónapos volt.

Khloé Kardashian

Akárcsak nővére, Kylie, Khloé is úgy döntött, hogy kilyukasztatja kislánya fülét. Amikor True két hónapos volt, a valóságshow-sztár megosztott egy videót, amelyen gyémánt fülbevalókat visel.

Priyanka Chopra Jonas

Amikor édesapja és nagybátyja csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, Malti Marie Jonas végre nyilvánosan is bemutatkozott. Édesanyja, Priyanka ölében ülve, törtfehér ruhában és hozzá illő fülbevalóval látták. A kislány körülbelül egyéves lehet.

Mit mondanak az orvosok a babák füllyukasztásáról

A csecsemők füllyukasztására vonatkozóan nincs rögzített irányelv. A választás végső soron a szülőkön múlik. Javasolt konzultálni a gyermekorvossal. Sokan azonban azt javasolják, hogy várjunk a baba körülbelül három hónapos koráig.

Egyes szülők úgy döntenek, hogy már csecsemőkorban megcsináltatják, míg mások inkább megvárják, amíg a gyermek elég idős lesz a fülbevaló kezeléséhez. A füllyukasztás természeténél fogva nem károsabb a csecsemőkre, mint a felnőttekre, mivel életkortól függetlenül előfordulhatnak komplikációk.

Neked ki van lyukasztva a füled? Hány éves korodban csináltattad meg?

via