Érdekesség

Hogyan jutott túl Cindy Crawford egy váláson, hogy aztán egy barátjában találja meg az igaz szerelmet

A szerelem útjai szinte sosem teljesen egyenesek. Kanyarulataiból, hullámvölgyeiből tartós kapcsolatok alakulhatnak ki. Mások azonban hamarabb véget érhetnek, mint vártuk. Ez utóbbira példa Cindy Crawford modell, aki nagyon jól tudja, milyen az, amikor mindkét oldalon áll az ember.

Szeretjük az inspiráló történeteket, amelyek segítenek abban, hogy ne veszítsük el a szerelembe vetett hitünket. Ezért szeretnénk megosztani veletek Crawford történetét, aki még nagyon fiatalon azt hitte, megtalálta az igazit. De amikor a kapcsolat nem működött, ahelyett, hogy bezárta volna szíve ajtaját, megtalálta élete párját.

Alig múlt 20 éves, és már szupermodellként dolgozott, karrierje már beindult. A siker csúcsán volt, divatlapok címlapján pózolt, és a legjobb tervezők kifutóin sétált akkoriban. Szakmai diadalai közepette jött egy szerelem egy fényesen ragyogó filmsztárral, és úgy tűnt, ez volt a hab a tortán az életében.

Richard Gere volt az, aki akkoriban már majdnem 40 éves volt, és már kikövezte az útját Hollywoodban, olyan ikonikus filmekkel, mint az Amerikai dzsigoló. Ő és Cindy egy közös barátjuk partiján ismerkedtek meg, és elkezdtek randizni. A kapcsolat nagyon különleges volt, és néhány év múlva egy szinte rögtönzött ceremónia keretében összeházasodtak Las Vegasban.

Ettől kezdve a kamerák fényében élték házasságukat: a rajongók mindent tudni akartak, hiszen akkoriban ők voltak az egyik legnagyobb médiaérdeklődést kiváltó pár. Úgy tűnt, ők a hírnév, a báj és a szépség tökéletes kombinációja, 4 évvel később azonban véget ért a párkapcsolati történetük.

Embed from Getty Images

A filmforgatások, a modellkedés és a reklámkampányok között kevés időt tudtak együtt tölteni. Ezt nem sokkal a válás után a modell is elismerte: „Nem töltöttünk sok időt együtt, és ezért egyformán felelősek vagyunk”. Az elmúlt években azonban visszatekintve megváltozott a véleménye: „Azt hiszem, a probléma egy része az, hogy nem tudom, hogy valaha is barátok voltunk-e.”

A médiavisszhangos válás után Cindy megtalálta élete szerelmét egy barátjában, aki a mai napig a legerősebb barátsága, férje és két gyermekének apja.

Rande Gerber üzletembert Crawford akkor ismerte meg, amikor még Gere felesége volt, de válásuk után kezdtek randizni, és végül 1998-ban házasodtak össze.

Az első házasságából levont tanulságokkal Cindy tudta, hogy számára a legfontosabb egy kapcsolatban az, hogy mindenekelőtt barátok tudjanak lenni: „Barátként kezdtük, és tudom, hogy Rande és én mindig is barátok maradunk, bármi történjék is”. Számára ez a tartós kapcsolat alapja, hiszen ez az, ami biztosítja, hogy mindig tisztelet legyen kettejük között: „Meghallgatjuk egymást, és én ezt a fajta barátságot akarom az életemben, bármi történjék is”.

Most ünneplik együtt a 24. évet. Gyönyörű családjuk van a gyermekeikkel, Presley-vel és Kaiával, és folyamatosan bizonyítják mindenkinek, hogy kapcsolatuk még mindig erős. Cindy szavai a férjéről megnyugtatóak: „Még mindig ő az igazi, ennyi év után is. Büszke vagyok ránk, arra az életre, amit létrehoztunk”.

Szerinted mi a kulcsa annak, hogy egy pár hosszú ideig megőrizze egészséges kapcsolatát? Oszd meg velünk a hozzászólásokban.

via