Érdekesség

Melyik lány lesz a legvonzóbb, ha megfordulnak? Tudd meg, mit árul el rólad a választásod

A személyiségjegyek nem állandóan stabilak, változhatnak. De ennek ellenére még apró dolgok is elárulhatják, hogy milyen ember vagy. Például a járásod jelezheti, mennyire vagy sebezhető, míg az, ahogyan a vécépapírt felakasztod, sokat elárulhat az asszertivitásodról. A választásod is sokat tisztázhat a személyiségedről.

Arra kérünk, hogy nézd meg ezt az 5 lányt ábrázoló képet, és képzeld el, melyikük lesz a legvonzóbb, ha megfordul. És nem a szokásos szépségszabványok szerint értjük a „szépet” – itt minden az érzéseidről szól.

Lány #1

Ha az első lány tűnik számodra a legvonzóbbnak, akkor valószínűleg nyugodt és magabiztos ember vagy. Nem félsz az akadályoktól és az új próbatételektől; készen állsz arra, hogy emelt fővel oldj meg minden nehézséget. Bátran vállalsz új dolgokat, és lelkesen véghezviszed, amit szeretsz.

Nem könnyen dőlsz hátra, és nyitott vagy minden fordulatra, ami az utadba kerül. Türelmes vagy a céljaid elérésében, és képes vagy megszerezni, amire szükséged van. Nem vagy félénk, inkább merész és határozott. Tudod, mit akarsz, és biztosan meg is kapod.

Lány #2

A második lány választása azt jelentheti, hogy társaságkedvelő ember vagy, aki gyorsan teremt kapcsolatot másokkal. Kicsit naiv vagy, és időnként könnyelmű lehetsz. Ugyanakkor tudod, hogyan kell elérni a célodat. Könnyed, laza ember vagy, aki gyakran jó, játékos hangulatban van.

Inkább mosolyogsz mindenkire, aki körülötted van, minthogy kimutasd a szomorúságodat. Igyekszel pozitív maradni, és nem veszed a szívedre a rossz vagy gonosz dolgokat. De ez nem mindig van így, és néha még egy egyszerű, hozzád vágott negatív szó is megbántja a lelkedet.

Lány #3

Ha a harmadik lányt részesíted előnyben, akkor valószínűleg szerény, félénk ember vagy. Olyan ember vagy, aki nem kapcsolódik azonnal másokhoz, de idővel teljesen ki tudod magad mutatni. Szereted, ha minden a terv szerint zajlik, és nem nagyon szereted a spontaneitást.

Kedves vagy, konfliktusmentes, és nem sértődsz meg sokáig a dolgokon. Mélyen a lélekbe nézel, igyekszel megérteni mások érzelmeit és érzéseit. Nem félsz kényelmetlenül érezni magad annak érdekében, hogy egy másik embert boldoggá tegyél. De fontos számodra a harmónia, ezért néha szükséged van arra, hogy egyedül legyél önmagaddal.

Lány #4

Ha a negyedik lányt választottad, akkor valószínűleg nagyon higgadt vagy. Nem könnyű téged zavarba hozni vagy összezavarni. Inkább az elmédet részesíted előnyben, mint a szívedet. Tudod, hogy sok mindent elérhetsz, ezért nem félsz az utadba kerülő nehézségektől.

Büszke ember vagy, aki harmóniában él önmagával. Minden elszántságod ellenére szelíd ember vagy. Gondolsz másokra, és még a saját céljaid elérése érdekében sem ártasz nekik. Lehet, hogy hidegnek tűnsz, de valójában társaságkedvelő ember vagy, és kész vagy segíteni a rászorulókon.

Lány #5

Az ötödik lány választása azt jelentheti, hogy független, kitartó ember vagy. Hozzászoktál ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Képes vagy dolgozni magadon, ha szükséges. Magabiztos és független vagy, ezért ritkán kérsz segítséget, vagy fogadsz el másoktól, még akkor is, ha készek lennének támogatást és gondoskodást nyújtani neked.

Makacs vagy, és nem könnyű meggyőzni téged, vagy megváltoztatni a véleményedet valamiről. Az új emberekkel való ismerkedés sem megy könnyen. De azok, akik képesek a szívedhez férkőzni, igazi barátaiddá válnak, akik teljes mértékben számíthatnak rád.

Melyik lányt választottad? Mennyire illik pontosan a személyiségedre a leírás? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre a hozzászólásokban.

via