Érdekesség

Hogyan lett Suri Cruise egy ultra kiváltságos gyerekből egy édes és szerény tini, hála az egyedülálló anyukának, Katie-nek

Az A-listás Tom Cruise és Katie Holmes egyetlen gyermekének lenni bizonyosan azt jelenti, hogy ezüstkanállal a szájában születik az ember. Mégis, a ma 16 éves Suri Cruise úgy tűnik, hogy egy jól nevelt, földhözragadt tinédzser lett, aki hamarosan erős és független fiatal nővé válik. Ez főként édesanyja okos nevelési stílusának köszönhető, miután 2012-ben szakítottak Tommal, ahol tudta, hogyan óvja meg lányát a hollywoodi nyomástól, és hogyan tartsa kapcsolatban a körülötte lévő valós világgal.

Csodáljuk, hogy Katie-nek sikerült egy kedves gyereket nevelnie, aki inkább önkénteskedik és a családjával van, minthogy elmerüljön a kiváltságos életének túlzásaiba. Íme néhány dolog, amit a színésznő tett azért, hogy lánya a földön maradjon.

Háromévesen még cumisüvegből etették.

Egy gyermekorvos szerint a gyerekeket 1 éves korukra le kell szoktatni a cumisüvegről. Sőt, 9 hónapos korukra már „megvan a szükséges fizikai fejlettségük és szájkoordinációjuk ahhoz, hogy képesek legyenek cumisüvegből vagy szívószállal ellátott pohárból inni”. Ennek ellenére Surit 3 éves korában még mindig cumisüvegből etette az anyukája, ami akkoriban némi kritikát váltott ki.

Nincs több dizájner ruha.

Alig 3 éves korában Suri ruhatárát már 1 millió dollárra becsülték. Ez a kisgyerek vitathatatlanul Hollywood egyik legstílusosabb gyereke volt, és arról volt ismert, hogy imádott csajos, dizájner ruhákba, táskákba és magassarkú cipőkbe öltözni.

Úgy tűnik azonban, hogy minden megváltozott, amikor a szülei elváltak, és Suri Katie-vel együtt New Yorkba költözött. A hírek szerint a mama véget vetett a dizájner ruháknak, és még „a tervezőktől kapott kéretlen ajándékokat és kölcsönöket is visszaadta”.

Már 5 évesen sminket viselt.

A kifinomult és puccos ruhatára mellett Suri már egészen kicsi korától kezdve imádta a sminket is. Valójában gyakran fotózták le kirúzsozva, még mielőtt 4 éves lett volna, sőt, már közvetlenül az 5. születésnapja előtt látták sminket vásárolni és kipróbálni. Azonban ez is megváltozott, amikor Suri már nem az apjával élt. Egy forrás elárulta: „Az egész helytelen öltözködés és sminkelés Tomnak köszönhető”.

A lány távol a reflektorfénytől nőtt fel.

Annak ellenére, hogy 2 hollywoodi sztár gyermeke, nem sokat látunk vagy hallunk Suriról a médiában. Sőt, nem igazán látjuk a tinit az anyukája közösségi médiafelületén sem, eltekintve a szuper ritka pillantásoktól időről időre. Katie egyszer megnyílt, és azt mondta: „Minden szülőnek kihívást jelent a közösségi média és az internet”. Hozzátette: „Azt hiszem, számomra ez csak azt jelenti, hogy korlátozom az időt magamra és a gyermekemre”.

Így ehelyett a védelmező anyuka inkább azt részesíti előnyben, hogy lánya a lehető legtávolabb nőjön fel Hollywoodtól, és sok időt tölt Ohióban, ahol a színésznő született, nagyszülei és nagynénjei körében. A beszámoló szerint „ők egy összetartó család, és mindent megtesznek, hogy ott legyenek neki, és segítsenek a nevelésében”.

Anyukájával önkéntes munkát végez.

Annak ellenére, hogy ennyi kiváltsággal született, Katie gondoskodott arról, hogy Suri ne a valóságtól elszakadva nőjön fel, és erkölcsi értékekkel nevelte lányát. Ez azt jelentette, hogy fizikailag és érzelmileg is részt vett mások segítésében, rengeteg önkéntes munkát végezve, például együtt mentek Görögországba, és 2019-ben egy menekülttáborban segítettek.

Úgy képzeljük, hogy a humanitárius munkában világszerte együtt töltött idő is lehetővé teszi, hogy ez az anya és lánya erős kötelékeket építsen ki. Maga Katie pedig bevallotta: „Élvezem az önkéntes munkát a lányommal, és élvezem, hogy meghallgatom az ő nézőpontját, és meghallgatom a javaslatait, hogyan tudnánk segíteni”.

Házimunkát kell végeznie.

Az, hogy sok segítséggel és olyan emberekkel nőtt fel, akik készen állnak arra, hogy megkönnyítsék az életét, nem jelentette azt, hogy Suri megúszhatta volna, hogy lusta és elkényeztetett legyen. Valójában Katie egyszer elárulta, hogy otthon nagyon strukturált napirendjük van, és a kis Surinak van egy listája a házimunkákról, amelyeket minden nap el kell végeznie.
Az anyuka megjegyezte: ”Be kell ágyaznia, ki kell vinnie az edényeit a mosogatóba, be kell tennie a ruháit a szennyesbe.

Minden héten részt vett a misén.

Miután eleinte magántanuló volt, Surit katolikus iskolába küldték, ami azt jelentette, hogy nem kellett apja nyomdokaiba lépnie a szcientológiában, és szcientológiai iskolába járnia, mint idősebb féltestvéreinek. A katolikus iskolában, ahová járt, nagy volt a fegyelem, és ehhez tartozott a csütörtöki misére járás is.

Anya és lánya minőségi időtöltése

Mostanra már egyértelmű, hogy az anya-lánya duó mindig a családot helyezi előtérbe, és szuper erős a kötelékük. Ez pedig azt jelenti, hogy minél több időt töltenek együtt, és ugyanúgy élvezik a hétköznapi tevékenységeket, mint mi. Katie elárulta, hogy néhány dolog, amivel a páros a legtöbb időt töltötte az elmúlt hónapokban, az a hollywoodi klasszikus filmek nézése, a főzés és a varrógéppel való takarókészítés volt.

Szerinted Katie jól döntött azzal, hogy távol tartotta Surit a reflektorfénytől?

via