Érdekesség

Peter Dinklage és Erica Schmidt szerelmi története bebizonyítja, hogy az igaz szerelemnek nincs szüksége senki jóváhagyására

A mai világban gyakran vagyunk tanúi őszintétlen és rövid életű kapcsolatoknak. Azonban mindig lesznek olyan párok, akik megmutatják nekünk, hogy az igaz szerelem még mindig létezik. Bár Peter Dinklage és Erica Schmidt szégyenlősek a magánéletükkel kapcsolatban, időről időre megnyílnak a házasságukról. Ezt pedig csak megköszönhetjük nekik, mert sokat tanulhatunk tőlük arról, hogyan ápoljuk a kapcsolatainkat.

Mi hiszünk abban, hogy a kommunikáció és a tisztelet a boldog házasság kulcsa. Olvass tovább, hogy megtudd, mi tartja Petert és feleségét, Ericát ennyi év után is szerelemben.

Peter és Erica egy éjszaka találkoztak, amikor elefántok sétáltak Manhattanben.

A történet arról az éjszakáról, amikor a pár megismerkedett, egy igazi romantikus film. Egy barátjuknál voltak, és hallották, hogy a cirkusz a városba látogat. Amikor kimentek, látták, hogy egy hosszú sor elefánt sétál Manhattanen keresztül. Hogy a dolog még romantikusabb legyen, aznap este havazott.

Dinklage csodálja felesége személyiségét.

Lehet, hogy lenyűgöz minket valakinek a külseje, de ha nem értékeljük őt emberként, a szerelmünk nem lesz tartós. A Trónok harca sztárja tudja ezt, és egy 2015-ös, a The Guardiannek adott interjúban egyértelműen kimutatta csodálatát. Kiemelte felesége színház iránti szeretetét és szenvedélyét, inspirálónak és „a család művészének” nevezte.

Erica imádja Peter kacér oldalát.

Dinklage a karrierje elején nem volt ennyire magabiztos, de idővel megtanulta, hogy jól érezze magát a bőrében. Vonzereje és humorérzéke mély benyomást tesz a nőkre, és úgy tűnik, Erica is közéjük tartozik. Férjét hihetetlenül jóképűnek és sármosnak találja, ami sok más mellett szerelemben tartja.

Nem versengenek egymással.

Erica és Péter ugyanahhoz az iparághoz tartoznak. Azonban soha nem versenyeznek egymással. Ehelyett úgy döntenek, hogy elfogadják egymást, és együttműködnek egymással. A színész és a felesége is tehetséges és sikeres a maga módján.

A pár nem keresi a külső megerősítést.

A modern kori kapcsolatok gyakran a kitárulkozásról és a közösségi médiába posztolt képekről szólnak – de nem Peter és Erica esetében. Ők mindennél többre becsülik a magánéletüket, és nem tartoznak azok közé a párok közé, akik könnyen felfedik személyes titkaikat. Bár az emberek kíváncsiak a pár életére, még a lányuk nevét is sikerült 5 évig titokban tartaniuk.

Végül is minden a csapatmunkáról szól.

A Trónok harca forgatása után Peter állandóan reflektorfényben volt. Ezért javasolta, hogy költözzenek Manhattanből New York egy vidéki területére. Erica számára ez nem volt tökéletes megoldás, hiszen a Broadwayn dolgozik, ami Manhattanben található. Azonban nem ellenezte, hiszen tudta, hogy a kompromisszumok és áldozatok meghozatala elkerülhetetlen egy sikeres házasságban.

Te jobban szereted a kapcsolatodat titokban tartani, vagy megosztod szerelmi életed részleteit másokkal?

via