Érdekesség

Hogyan tagadja meg az 59 éves Helen Hunt, hogy megfeleljen a szépségszabványoknak?

Helen Hunt színésznő rajongói köszönik neki a legutóbbi Instagram-posztját. A sztár teljesen elbűvölően mutatta meg ráncait, és olyan természetesnek tűnt, mint mindig. És egy olyan világban, amely a szépségápolási eljárásokra és a filterekre támaszkodik, hogy fiatal maradjon, Helen őszinte pillanata friss levegőt jelentett.

Az egyszerűség szépsége

Hunt a Blindspotting második évadának premierjére menet osztott meg egy szelfit. Könnyű sminkben és hullámos hajjal jelent meg, aminek nagy részét, mint elárulta, saját maga készítette. A rajongók a kommentekben dicsérték a színésznőt, amiért felvállalja a korát és vállalja a tökéletlenségeit.

Az egyikük azt írta: „Köszönöm, hogy valódinak, hitelesnek és gyönyörűnek nézel ki!!!”, míg egy másikuk így kommentálta: „Örülök, hogy nem változtatod meg az arcodat sebészettel és botoxszal. Természetes.”

Inkább jól érzi magát a testében, minthogy tökéletesen nézzen ki.

A Megőrülök érted 59 éves színésznője nemcsak azt választja, hogy elfogadja az öregedést, hanem az egészséges életmódot is, és testét tökéletes formában tartja a testmozgással.

Korábban már kifejtette, hogy inkább aktív marad: „Általános szabályként hajlamos vagyok a mozgásra. Soha nem járok edzőterembe. Soha nem diétázom.”

Hunt megjegyezte továbbá, hogy a ’80-as években diétázott, de ettől „nyomorultul érezte magát”, ezért úgy döntött, hogy nem hajszolja tovább a „tökéletes testet”. Ehelyett olyan fizikai tevékenységekre összpontosított, mint a séta, a szörfözés és a jóga, hogy megőrizze egészségét.

Mindig önmagát helyezi előtérbe

És ha a szépségfilozófiájáról van szó, van egy fontos szabály, amire Helen esküszik. Megjegyezte: „Szeresd magad, szeresd magad, szeresd magad”, még akkor is, ha elismeri, hogy ezt a célt nem könnyű elérni.

Emellett a kényelmet helyezi előtérbe laza, nyugodt életmóddal, a nagy pörgést igénylő életmóddal szemben. A színésznő kifejtette: „Az emberek, akikkel együtt dolgozom, könyörögnek, hogy ne csak melegítőnadrágot vegyek fel”.

Mindezek után Helen imádja, ha néha-néha felragyog, különösen, ha egy premierre kell mennie. Megjegyezte: „Nem mentem el a gimnáziumi szalagavatómra, ezért igyekszem ezeket az eseményeket báli pillanattá alakítani”.

Az önszeretet a boldogsághoz vezető út, mert a testünk tart minket mozgásban, és ez egy csoda, amit a lehető legteljesebb mértékben meg kell becsülni.

via