Emberek Érdekesség

Az 56 éves nagymama megszüli a FIA babáját

Amikor menye nem tudott teherbe esni, Nancy Hauck közbelépett, és gondoskodott arról, hogy fia és felesége álma, a családbővítés valóra váljon. Az 56 éves Nancy így adott életet unokájának, egy egészséges kislánynak, akit Hannah-nak hívnak.

A születés csodája

Cambria Hauck az Instagramon osztott meg egy videót, amelyben bejelentette kislánya, Hannah születését. A posztot a következő képaláírással látta el: „Itt van, és a szívem majd szétrobban. Minden szempontból tökéletes”.

A videón, amely különböző rövid klipekből áll, Cambria anyósa, Nancy látható várandósan, és a kórházi ágyon amint megszül a babáját.

Hatalmas vágya, hogy több gyereke legyen

Cambria elmondta, hogy már nem tudott teherbe esni, miután korábban 2 ikerpárnak adott életet. Sőt, a legutóbbi szülés során a fiatal nőnél komplikációk léptek fel, amelyek miatt sürgősségi méheltávolításon kellett átesnie.

Cambria elmondása szerint ő és férje, Jeff eredetileg a korábbi termékenységi kezelésekből származó, megőrzött embrióikat akarták felhasználni egy újabb gyermek fogantatásához. Elmagyarázta azonban, hogy végül ellene döntöttek, mivel nem akartak felesleges kockázatot vállalni az egészségére nézve.

Egy nagyszívű anyós

Ekkor lépett elő Jeff édesanyja, az 56 éves Nancy, hogy segítsen. Nancy, akinek 5 gyereke van, megjegyezte: „Egyszerűen éreztem ezt a hívást, hogy felajánljam, hogy kihordom nekik.” És bár félt, hogy talán „túl öreg”, Nancy elmondta: „Úgy éreztem, hogy meg kell mondanom nekik, hogy hajlandó lennék ezt megtenni.”

Cambria megjegyezte, hogy nem érezte furcsának az anyósa ajánlatát, és azt mondta: „Annyira békés volt az egész beszélgetés és az egész élmény”.

Az orvosi vizsgálatokat követően a szakemberek úgy ítélték meg, hogy Nancy kora ellenére alkalmas jelölt a beavatkozásra. A nő embrióbeültetésen esett át, és sikeresen kihordta a terhességet, majd 9 órás vajúdás után világra hozta Hannah-t.

Boldog befejezés

A sugárzó nagymama azt mondja: „Minden tökéletesen ment, és nagyon áldottnak érezzük magunkat, hogy a családunkban van.”
Azt is bevallja, hogy szembe kellett néznie „új érzelmekkel, hogy van egy kisbabája, de utána nem hozhatom haza magammal a babát.”

Cambria természetesen nagyon hálás szeretett anyósának, akit „minden szempontból csodálatosnak” nevez.

Az orvostudományban elért fantasztikus fejlődésnek köszönhetően egyre több ötvenes éveiben járó nő szülhet.

via