Érdekesség

Hosszú felsőtestével sokkolta az internetet egy vékony nő

Egy fiatal nő rendkívül hosszú felsőtestével sokkolta az internetet, sőt, egyesek még trollkodtak is rajta, és földönkívüliekhez hasonlították. De minden kihívás ellenére, amivel Emmie-nek szembe kell néznie, ő eltökélt abban, hogy megmutassa és magáénak vallja egyediségét, emlékeztetve minket arra, hogy a különbözőségeinkből erősségeink is lehetnek.

Vírusszerűen terjedt el.

A 23 éves lány, akit a TikTok-on @emmielovescows néven ismernek, egy olyan videóval vált népszerűvé, amiben egy barna, kivágott felsőben és zöld nadrágban mutatta meg a testét. A videót eddig több mint 35 millióan nézték meg, és az emberek bókokkal halmozták el különleges testével kapcsolatban.

Testarányai ugyanis egyedülállóak.

A fiatal nőt, aki rendszeresen posztol különleges vonását és karcsú testét ünneplő klipeket, dicsérik a követői, és néhányan még azt is javasolják neki, hogy legyen modell. És bár hosszú felsőteste azt a benyomást kelti, hogy nagyon magas, Emmie korábban elárulta, hogy 1,60 méter magas.

Az egyik klipjében kifejtette, hogy a teste többi része nem olyan hosszúkás, mint a középső része. Ezen felül az influencer megjegyezte, hogy értékeli és elfogadja testének minden részét, és elfogadja minden tulajdonságát: „Hosszú felsőtestem van, és elfogadom, és szeretem. De rövid lábaim vannak és azt is szeretem.”

Megosztotta az internetet.

Annak ellenére, hogy ő maga is a testpozitivitás nagy szószólója, néhányan az interneten kritizálták a lenyűgöző influencert. Egyikük azt kérdezte: „Voltál már orvosnál?”, míg egy másik egy földönkívüli fajhoz hasonlította.

A rajongók azonban a védelmére siettek, emlékeztetve arra, hogy másnak lenni teljesen normális dolog, és hogy a szépségünk az egyediségünkben rejlik, ahogy az egyik kommentelő szeretettel kijelentette: „Minden test más, és ezzel nincs semmi baj.”

Egyetértünk azzal, hogy Emmie lenyűgöző, és még inkább csodáljuk őt, amiért ennyi pozitivitást és önszeretetet terjeszt.

via