Érdekesség

„Ez kínos, de megtettem,” egy nő tévedésből lenyelte az AirPodját (videó)

Egy 52 éves amerikai TikTok felhasználó véletlenül lenyelt egy AirPodot, mert összetévesztette egy vitaminnal egy reggeli séta közben. A humoros eset az interneten nagy hullámokat vert, a videó több mint 2 millió megtekintést ért el.

A nő azt hitte, hogy a tablettáját veszi be.

A TikTok-on a hétvégén Tanna Barker ingatlanügynök megosztotta, hogy a baleset egy szombati napon történt, amikor sétálni indult, és összefutott egy barátjával. Belefeledkezve a beszélgetésükbe, a vitaminjai után nyúlt. Mivel valami szokatlant érzett, először azt hitte, hogy a tablettái furcsán összecsomósodtak. Következésképpen tovább nyelte és még több vizet ivott.

„Éreztem, hogy olyan lassan megy le” – osztotta meg.

Úgy döntött, hogy megosztja történetét követőivel a TikTok-on.

Miután elbúcsúzott barátjától, Barker elmondta, hogy hirtelen rájött, hogy a tabletták még mindig a kezében vannak, és meglepetésére véletlenül lenyelte a férje bal oldali AirPodját. (Neki saját AirPod-ja van, de történetesen aznap éppen az övét vette kölcsön).

„Csak azt gondoltam, hogy ‘Te jó ég, nem hiszem el, hogy ezt tettem'” – mondta. „Most van bennem egy AirPod. Kínos, de megcsináltam.”

Barker megosztotta továbbá, hogy sokkos állapotban tért haza, és könnyes szemmel mesélt férjének a balesetről. A férfi azt tanácsolta neki, hogy ne hozza nyilvánosságra senkinek, bár ő ragaszkodott hozzá, hogy megtegye, még a 4000 TikTok-követőjének is. Elkezdett az orvosi szakmában dolgozó barátaihoz és családtagjaihoz fordulni tanácsért.

A történetnek még nincs vége, a nő megígérte, hogy további frissítéseket oszt meg ezzel kapcsolatban.

A követők kíváncsiak voltak, vajon működik-e még az AirPod Barker testében, és hallja-e a zenét a hasából.

A válasz nem. Szombaton a „Find My” alkalmazás rövid időre megmutatta az AirPods helyét, amikor a nő férje a telefonját a nő hasára helyezte. Kétszer működött csipogás nélkül, de később megszakadt a kapcsolat, és nem lehetett megismételni.

Barker folytatja a kesztyűs megfigyelést, és tervezi, hogy frissíti követőit. Nagyra értékeli a támogatást: „Az emberek nagyon kedvesek voltak”, és humorosan hozzátette: „Soha nem láttam még ennyi érdeklődést valakinek a belei iránt”.

Ilyen helyzet mindenkivel előfordulhat. A legfontosabb, hogy ne essünk pánikba, hanem mosolyogva és humorral fogadjunk minden eseményt, és hősünkhöz hasonlóan osszuk meg azokat barátainkkal vagy követőinkkel, hogy együtt nevethessünk.

via