Érdekesség

II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő a második babájával várandós

A brit királyi család az újév beköszöntét örömhírrel kezdi. A királyi rokonság izgatottan várja az új jövevényt. Eugénia yorki hercegnő bejelentette, hogy férjével, Jack Brooksbankkel második gyermeküket várják. Eugénia imádnivaló, szeretettel és gyengédséggel teli bejelentése felrobbantotta az internetet.

Eugénia bejelentése szívek ezreit olvasztotta meg

A hercegnő egy megható fotót osztott meg magáról és kisfiáról, Augustról, amint boldogan ölelkeznek a szabadban, a természetben töltött családi időtöltés közben. Az értékes pillanatot Jack örökítette meg és tette közzé az Instagramon. „Annyira izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk, idén nyáron új taggal bővül a családunk” – írta Eugénia.

A büszke nagymama, Sarah Ferguson is odáig van az örömtől

A poszt több százezer lájkot és sok gratuláló kommentet gyűjtött. A legédesebb képaláírással Eugénia édesanyja, Sarah Ferguson tette közzé a fotót, amelyen August kint szórakozik egy esős napon. „Tócsákon fogsz osztozni, Augie! Szuper hírek, nagymama mennyország! Annyira mélyen hálás vagyok” – osztotta meg örömét a feliratkozóival.

Eugénia és Jack története egy tündérmesére hasonlít

A 32 éves Eugénia hercegnő Károly király unokahúga és a néhai Erzsébet királynő unokája. Jack Brooksbank üzletember felesége. Jack egy nicaraguai utazásuk során kérte meg Eugénia kezét egy tó partján. Mindent megtett, hogy felejthetetlenné tegye a pillanatot.

„A tó annyira gyönyörű volt. Igazából azt mondtam, hogy ‘Ez egy hihetetlen pillanat’, és akkor tette fel a kérdést, ami igazán meglepő volt. Teljesen el voltam ragadtatva. Ez volt a tökéletes pillanat. Nem is lehetnénk boldogabbak” – nyílt meg a hercegnő egy interjú során.

A pár idén nyáron köszönti majd új kisbabáját.

A párnak már van egy közös fia, August Philip Hawke Brooksbank, aki 2021-ben született. Második gyermekük a néhai Erzsébet királynő 13. dédunokája lesz, és elfoglalja helyét a trónutódlási sorban. Ő lesz a 13., közvetlenül idősebb testvére után.

A baba lesz a néhai királynő első unokája, aki a királynő halála után születik.

Eugénia hercegnő mély szeretetet érez néhai nagymamája iránt. Eugénia és nővére, Beatrix megható tisztelgést tett közzé Erzsébet királynő előtt. „Te voltál a mi matriarchánk, a vezetőnk, a szerető kéz a hátunkon, amely végigvezetett minket ezen a világon. Annyi mindent tanítottál nekünk, és ezeket a leckéket és emlékeket örökké őrizni fogjuk” – posztolták a hercegnők.

via