Érdekesség

Íme, mit árul el rólad a körmeid színe

A körmünk festése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kifejezzük magunkat. Könnyen felvihető és eltávolítható, a legújabb trendek szerint választhatunk, és annyit változtathatunk rajta, amennyit csak akarunk. De annak ellenére, hogy rengeteg színes lehetőségünk van, általában van egy személyes kedvenc árnyalatunk a körmünkre, ami illik a személyiségünkhöz vagy a hangulatunkhoz.

A Bright Side arra gondolt, vajon egyes kedvenc körömlakk-színeink valóban ablakok lehetnek-e a belső énünkbe, és megtudta ezeket a válaszokat.
Elgondolkodtunk azon, hogy vajon egyes kedvenc körömlakk-színeink valóban ablakot mutatnak-e belső énünkre, és ezeket a válaszokat találtuk.

1. Piros

A piros körmök azt mutatják, hogy szenvedélyes vagy. Kicsit agresszív és érzelmes is lehetsz. Ez egy merész szín is, ami azt jelenti, hogy szeretsz magabiztosságot vagy dominanciát mutatni. Nem félsz attól, hogy elbűvölő legyél, és minden tekintet feléd forduljon.

2. Rózsaszín

A rózsaszín körmök viselése olyan nőies hangulatot áraszt, amely része lehet egy könnyed, szórakozni vágyó hozzáállásnak. Valószínűleg intuitív vagy, és nem érdekel annyira a társadalmi normáknak való megfelelés. Ha világos rózsaszín körömlakkot viselsz, ambiciózus és karrierorientált lehetsz.

3. Narancssárga

A merész és impulzív lehet az első, ami jellemezhet téged, ha narancssárga körmeid vannak. Ez a szín tele van melegséggel és energiával, és gyakran társítják a lelkesedéssel és a kreativitással. Nem érdekel, mit gondolnak rólad mások, és határozottan tudod, hogyan érezd jól magad.

4. Lila

Ha szereted a lilát a körmödön, akkor ez a fantáziadús és kreatív oldalad kifejeződése lehet. A lila színt a királyi és nemesi ranggal, valamint a magabiztossággal és az egyéniséggel is társítják. Akkor is viselhetsz lila körmöket, ha érzéki vagy titokzatos hangulatot szeretnél kifejezni.

5. Kék

Lehet, hogy a kék nyugalommal és békével társul, de amikor körömlakkról beszélünk, az más történet lehet. A kék körömlakk, különösen a világosabb árnyalatok viselése azt mutatja, hogy szórakoztató és izgalmas vagy. Ez megmutatja a barátságos, fiatalos aurádat és nyitottságodat az új dolgok kipróbálására.

6. Fekete

Oké, a fekete körmök egy kicsit lázadóvá tesznek, de ez még nem minden. Ha szeretsz fekete körömlakkot viselni, akkor kreatív egyéniség vagy, aki szeret a megszokottól eltérően gondolkodni. Lehetsz tekintélyt parancsoló és komoly ember, de lehetsz egy kicsit fenegyerek is. Elvégre nem mindenki tudja jól viselni azokat a fekete körmöket.

7. Neon

Ezek a körmök figyelmet akarnak, és te nem félsz megmutatni. Bátor, energikus vagy és a buli mozgatórugója. Szeretsz reflektorfényben lenni, és könnyedén kezdeményezel beszélgetéseket akár idegenekkel is. A neonszínek a lime zöldtől az élénk rózsaszínig változhatnak, és a neon körmök elkészítésének nincs helyes vagy helytelen módja, így nagyobb teret kapsz kreatív oldalad felfedezésére.

8. Nude (testszínű)

Ha a nude szín a kedvenc színed, az azt jelenti, hogy csekély igényű vagy, és nem vagy kényes. Egyesek talán túl hétköznapinak tartják, mert a szín talán nem tűnik ki annyira, de valójában még így is nagyon elegánsan néz ki. Arra is rámutat, hogy egyenes és nyugodt ember vagy.

Mi a kedvenc körömlakkszíned? Milyen gyakran változtatod a körmeid színét?