Érdekesség Nők

Ismerd meg a Miss Universe Nepál 2023 első plus size győztesét

A szépségversenyek világa elbűvölő és versengő lehet, a versenyzők közül sokan a kecsesség és az elegancia eszméit követik. Az idei Miss Universe Nepál megtörte a tipikus szépségkonvenciókat, hiszen az első plus size győztes Jane Dipika Garrett nyerte el a rangos díjat.

A testpozitivitás szószólója.

Jane Dipika Garrett a Miss Universe Nepál versenyzői között volt. A testpozitivitás elkötelezett szószólója, aki közösségi médiafelületein folyamatosan felhívja a figyelmet a nők mentális egészségére. Az ő győzelme az első alkalom, hogy plus size versenyző nyert egy nemzeti szépségversenyen.

Jane amerikai-nepáli, aki gyakran használja a közösségi médiát a plus size testek normalizálására és a nők szépségnormáinak megváltoztatására. „Hiszem, hogy nem csak egyféle szépségszabvány létezik, hanem minden egyes nő úgy szép, ahogy van”. Instagramján folyamatosan arra inspirál másokat, hogy fogadják el természetes testüket és legyenek magabiztosak is.

Küldetése, hogy képviselje a gömbölyded nőket.

„Mint olyan nő, aki gömbölyded, és aki nem felel meg bizonyos szépségszabványoknak, azért vagyok itt, hogy képviseljem a gömbölyded nőket, akik súlygyarapodással küzdenek, akik hormonális problémákkal küzdenek” – mondta Jane. „Minden nő veleszületett és egyedi szépséggel rendelkezik.” Az ő története mindannyiunk számára inspiráció, hogy elfogadjuk valódi önmagunkat!

via