Érdekesség

Ismerd meg a világ legegyformább ikreit, akik ugyanazzal a férfival járnak randizni, majd hozzá akarnak menni feleségül és gyerekeket akarnak vállalni

Az egyik varázslatos rejtély, amit az ikrek bizonyíthatnak, az, hogy különleges kapcsolatuk van. És ez még szorosabb, mint a közönséges testvéreké. Néha úgy érezhetjük, hogy az ikrek rendkívüli, szinte telepatikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A ma bemutatott hősnők nemcsak egyformán néznek ki, de mindent együtt csinálnak, és hát még ugyanabba a férfiba is szerelmesek.

Az egypetéjű testvérek rosszul érzik magukat, ha elválasztják őket.

Anna és Lucy DeCinque testvérek, akiket leggyakrabban a „világ legegyformább egypetéjű ikreiként” jellemeznek. A párosban azonban sokkal több közös van, mint az egyforma külső.

A testvérek mindenben osztoznak – a ruháiktól kezdve a hatalmas ágyon át a közös barátjukig, Benig. A 2 testvér a TLC Extreme Sisters című műsorának sztárjai is, és bevallásuk szerint még a mosdóba is együtt járnak. Anna egy interjúban azt mondta: „Amikor kimegy a vécére, én is vele megyek, amikor zuhanyozik, én is vele megyek”.

„Mondd meg, amit akarsz, és mi megtesszük. Soha nem vagyunk külön. Nem hiszem, hogy működnénk egymás nélkül. Szeparációs szorongásunk van. Egymáshoz vagyunk kötve” – osztották meg őszintén a testvérek a sajtóval.

Néha úgy viselkednek, mintha csak egy ember lennének.

Az egypetéjű ikrek néha messze túlmutatnak a tipikus kötődésen. Bevallották, hogy szeparációs szorongásuk van, amikor nincsenek együtt. Szó szerint nem tudnak élni, ha a másik nincs a szemük előtt. Még az elfogyasztott ételeket is úgy mérik, hogy teljesen egyformák legyenek és azonos ízűek.

„Együtt zuhanyozunk, együtt sminkelünk, ugyanabban az időben fekszünk le, együtt eszünk, együtt vagyunk éhesek, minden egyforma. Lehet, hogy megszállottan, de mi így akarjuk élni az életünket, egy emberként élünk” – mondták a nővérek a műsor során.

Erős testvéri kötelékük és egymás személyiségének tükörképe igazán kiemeli őket a tömegből. Szerelmi életük azonban még a szokásaiknál is nagyobb port kavar a rajongók körében.

Az ikrek egymás gyermekeinek anyukái szeretnének lenni.

Anna és Lucy nemrég elárulták, hogy ugyanannak a férfinak a jegyesei, és egy időben tervezik a babavállalást. Ez a hír heves vitát váltott ki az interneten, miután hozzátették, hogy mindketten egymás gyermekeinek anyukái lennének.

„Valószínűleg azt fogom gondolni, hogy ami az enyém, az a tiéd, ami a tiéd, az az enyém, ez így lenne” – mondta Lucy a műsor egyik epizódjában.

De míg az ikrek biztosak voltak a döntésükben, az anyukájuk ellenezte, mondván, hogy egy baba, akinek 2 anyukája van, egyszerűen furcsa lenne. A nők azonban rengeteg támogatást kaptak a rajongóiktól, és továbbra is motiváltak a döntésükben.

Közös barátjuk nagyon hűséges a nővérek döntéséhez.

A hírek szerint közös barátjuk, Ben tavaly kérte meg a nővérek kezét. De még nem házasodtak össze, mivel Ausztráliában tilos a poligámia. Azonban a kapcsolatban maradva Ben nagyon megértő mindenben, amit a duó tanúsít, beleértve a kivételes köteléküket is.

Mindkét nővér elutasítja a kommunikációt azokkal az emberekkel, akik kritizálják az életmódjukat és boldog kapcsolatukat. Lucy kifejtette: „Ben megérti a kötelékünket, és nem ítélkezik felettünk. Így van ez az első naptól kezdve. Soha nem volt féltékenység”.

Hozzátette: „Nem tudom, hogy lehetett külön barátunk. Az emberek úgy ítélnek meg minket, ahogy akarnak – nálunk ez így működik”.

Szerinted az egypetéjű ikreknek ugyanaz a jellemük? Te hogyan reagálnál, ha a testvéred beleszeretne a párodba?

via