Érdekesség

Paris Hilton elárulja, hogyan néz ki 41 évesen szuper fiatalosan, természetes módon

Paris Hilton amellett, hogy modell, DJ és üzletasszony, a bőrápolás mestere is. A díva arcán még mindig ott van a 20-as évekbeli ragyogás, és mivel kíváncsiak voltunk a titkára, Paris mindent elárul!

Szereti a természetességet.

Míg a kozmetikai beavatkozások elvégzése nagy divat, Paris más utat választott. Elárulta, hogy soha nem feküdt kés alá, és teljesen természetes. „Mindig is a bőrápolás megszállottja voltam. Soha nem botoxoltattam, töltettem – semmilyen plasztikai műtétet nem csináltattam az életemben”.

A ragyogása mögött rejlő titkok

Akkor mégis mitől? Paris Hilton egy interjúban mesélt hibátlan bőréről, és elmondta, hogy mindig is megszállottja volt a bőrápolásnak. Már 8 éves kora óta van bőrápolási rutinja.

Természetesen a rutinja azóta fejlődött és fejlettebb lett, de a következetesség a kulcs a fiatalság kútjához. Paris számos szépségápolási kütyüt és stimuláló eszközt használ, és nem is titkolja őket: „Imádom a Foreot, a Dr. Dennis Gross FaceWare Pro-t, a Luminance fényeket és az összes apró kütyüt” – mondja.

És… az arckezeléseket. Rengeteget. „Állandóan arckezelésre járok. Imádom az oxigénes arckezeléseket, a HydraFacial-t, és az olyan arckezeléseket, ahol a Neurotris gépet használják, ami egy EMS készülék” – árulta el Paris.

A szakértők elárulják, mennyire hatékonyak ezek a kezelések.

Az EMS vagy elektromos izomstimuláció olyan, mint egy edzés az arcodnak. A szakértők szerint az arcizmokat tágulásra és összehúzódásra készteti, így az arcod cizellált, éles megjelenést kap. Emellett feszesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt. A legjobb az egészben, hogy az eredmények azonnaliak, és nincs szükség regenerálódási időre.

Mi a te szépséged titka?

via