Érdekesség Megható

Ismerd meg Rugert, az örökbefogadott kutyát, aki elkísérte legjobb barátját az első iskolai napjára, és aztán egészen az érettségiig

Manapság olyan gyorsan telik az idő, mintha csak tegnap érettségiztél volna. És az élet teljesen más érzés, ha van egy kiskutyád, aki mindvégig ott volt melletted ezekben az években. Ma Rugerről van szó, egy kiskutyáról, aki egészen a pajtása érettségi napjáig eljutott. „Nem számít, milyen osztályba jártam, mindig emlékszem arra, hogy hazaérve Ruger köszönt az ajtóban” – mondja Ryan, Ruger gazdája.

A család több mint egy évtizede fogadta örökbe Rugert.

Ruger már több mint 10 éve, az örökbefogadás napja óta a család szeretett és imádott tagja. Dylan még kisgyerek volt, amikor Ruger csatlakozott a háztartáshoz; akkor még csak egy kis kölyökkutya volt. Ők ketten azonnal összebarátkoztak és nagyon közel kerültek egymáshoz.

Fiatalabb koruk óta rengeteg mindent láttak együtt.

Dylan és Ruger együtt töltötték gyermekkorukat, és Ruger osztozott minden olyan jelentős eseményben és felbecsülhetetlen élményben, amely Dylant azzá a fiatalemberré formálta, aki ma. Ruger fiatal kölyökkutya volt Dylan első iskolai napján, és ketten pózoltak egy képhez, hogy megörökítsék a pillanatot.

Egy nap Dylan édesanyja régi fényképeket nézegetett.

A régi fotók között kutatva Corie Blissnek, Dylan édesanyjának az a zseniális ötlete támadt, hogy évekkel később, amikor Dylan érettségizett, újra elkészítse a szép képet Dylan első iskolai napjáról. A kép gyönyörű lett, és szeretettel, szenvedéllyel, és talán egy kicsit keserédesen ábrázolja az idő múlását. Dylan örült, hogy olyan fotó készült, amely pontosan megörökíti Ruger jelentőségét az életében, valamint a kettejük közötti hűséget és ragaszkodást. Corie nagy érzelmeket élt át, amikor összehasonlította a képeket, egymás mellett.

Mindig is a családjuk tagjának tekintették.

Ruger mindig is a család meghatározó tagja volt, és még mindig az. Az évek során izgalmas és felejthetetlen eseményekben egyaránt részt vett, végtelen, felbecsülhetetlen emlékekkel ajándékozva meg a családot. Ruger útja sajnos hamarosan véget ér. Az idős kutya már egy ideje küzd a rákkal, és hamarosan eljön az ideje, hogy megpihenjen.

A végsőkig…

Most pedig a lehető legtöbbet hozzák ki abból az időből, ami még hátravan. Mind az édes kis Ruger, mind a családja még mindig emlékeket teremt. Egyelőre az egymás iránti szeretet és ragaszkodás érzéseire koncentrálnak, és a legtöbbet hozzák ki az együtt töltött időből.

Te mit gondolsz Rugerről? Oszd meg gondolataidat a hozzászólásokban, kíváncsiak vagyunk, mit érzel, miután elolvastad a történetét.

via