Emberek Érdekesség

Jennifer Aniston nem érti azokat az embereket, akik a közösségi médiából lesznek híresek

Jennifer Aniston nem rajong az influencerekért. A Jóbarátok sztárja egy nemrég adott interjúban kritizálta, hogy manapság milyen könnyű híresnek lenni, és hogy ez bizonyos értelemben elveszi a színészi munka értékét. Véleményét nem mindenki fogadta jó néven.

A színésznő színésztársával, Sebastian Stannel folytatott beszélgetésen fejtette ki véleményét.

Jennifer Aniston nemrég leült az Amerika kapitány sztárjával, Sebastian Stannel egy mélyreható beszélgetésre a karrierjükkel és a hollywoodi iparral kapcsolatos dolgokról, amely a Variety YouTube sorozatának része. Az interjú során az 54 éves színésznő kitért az emberek „internetes hírnevére” és az online influencerek térnyerésére.

„Mindig azt mondom, hogy szerencsésnek érzem magam, hogy kaptunk egy kis ízelítőt az iparágból, mielőtt azzá vált volna, ami ma, ami egyszerűen más – több streaming szolgáltatás, több ember” – mondta, majd továbbment, és kifejtette, hogy szerinte a digitális korban a hírnév negatívan hat a színészekre. „A TikToktól vagy híres. Híres vagy a YouTube-ról. Híres vagy az Instagramról” – tette hozzá. „Ez valahogy szinte olyan, mintha felhígítaná a színészi munkánkat”.

Sok rajongója nem értett egyet a megjegyzésével.

Aniston megjegyzései vitát váltottak ki a közösségi médiában, különösen a Twitteren, ahol a Jóbarátok-sztár rajongói kifejtették saját véleményüket. „Szeretem Jent, de egyáltalán nem értem ezt a gondolkodásmódot” – írta az egyik felhasználó. „A 90-es éveket azzal töltötted, hogy bulikon marketingelted magad és szerepekre jelentkeztél. Ők az idejüket azzal töltötték, hogy videókat vagy szelfiket posztoltak, és a közösségi médiában marketingelték magukat”.

Mások kitértek arra, hogy Aniston édesapja, John Aniston már veterán volt a szórakoztatóiparban, amikor ő elindult. „A nepotizmus egyszerűen már nem a norma” – tweetelte valaki más. „Sok embernek, aki az ő idejében jött fel, volt egy rokona az iparban. A szüleik gazdagok voltak, vagy hírességek gyerekeivel lógtak együtt. Így tette be a lábát az ajtón. Az apja színész volt.”

via