Érdekesség

Egy apa „szuperapai erőket” szabadít fel, hogy megállítson egy repülő baseballütőt, hogy az ne találja el a fia fejét

A szülői munka gyakran rejtett szuperképességeket tár fel, olyanokat, amelyekről nem is tudtad, hogy birtokában vagy, amíg a pillanat meg nem követeli a használatukat. Shaun Cunningham hősies „apamód” bemutatása egy baseball-meccs alatt ezt a jelenséget bizonyítja.

A nyolcéves Landon, aki lelkesen figyelte kedvenc csapatát, éppen fényképezőgépével fotózott, amikor egy váratlanul felbukkanó baseballütő veszélyesen száguldott felé a lelátón.

Édesapja, Shaun így mesélte: „Nem volt sok időm gondolkodni. Amint rájöttem, hogy a fiam felé tart, mindent megtettem, amit csak tudtam, hogy blokkoljam és eltereljem”.

Ami igazán figyelemre méltó, az a látható kontraszt: Landon apja bátran megindult felé, miközben a tömegben mások igyekeztek kikerülni a közeledő veszélyt. Ez a pillanat foglalja össze az apaság lényegét – a rendíthetetlen apai védelem megrendítő képe, amely a 2016-os kibontakozása óta az egész interneten meghatotta a szíveket.

Landon még hosszú ideig nem csak egy baseballmeccsel büszkélkedhet a barátainak.

Landon így foglalta össze: „Az első baseballmeccsem csodálatos volt”.

Miközben az anyukákról szóló édes történetekben bővelkedünk, ne feledkezzünk meg az apukákról sem. Szerencsénkre rengeteg olyan történet van, ami Shaun és Landon történetéhez hasonló.

via