Érdekesség

Jennifer Garner 50 éves lesz és minden ráncot tárt karokkal fogad

Jennifer Garner hamarosan 50 éves lesz, és ő imádja ezt. A hollywoodi sztár hisz abban, hogy normálisan kell kinézni és élvezni kell minden nap apró áldásait, ahelyett, hogy irreális szépségszabványok után futna. Az öregedésről alkotott üdítő nézetei emlékeztetnek minket arra, hogy miről is szól valójában az élet értelme. És az arcát megvilágító természetes ragyogásból láthatjuk, hogy szépségfilozófiája valóban működik.

Hiszünk abban, hogy az élet minden szakaszának nyílt szívvel való elfogadása az igazi szépség titka. Szeretnénk megosztani veletek Jennifer nézeteit, amelyek teljesen inspiráltak és lenyűgöztek minket.

Egy sztár, aki a földön jár

Úgy tűnik, hogy Jennifer Garner alázatos és hiteles természetére semmilyen hírnév vagy vagyon nem lehet hatással. A Hirtelen 30 színésznője 50 dolgot oszt meg Instagramján, ami boldoggá teszi. A lista pedig azt igazolja, hogy ez a rokonszenves, háromgyermekes anyuka az élet egyszerű örömeiben találja meg a boldogságát. Megosztja, hogy a gyerekei kedvenc fahéjas tekercsének elkészítése, egy egyszerű séta egy barátjával vagy a saját teájának termesztése azok a dolgok, amelyeket a legjobban becsül.

Az élet igazi értelme

Ahogy mindannyiunknak, úgy Jennifernek sem mindig rózsás az élete, és a rivaldafényben való szereplés még rosszabbá teheti a nehéz időket. Például 13 évnyi házasságuk után, a férjével, Ben Affleckkel való bonyolult szakítás már régóta a címlapokon szerepel, és a média még mindig szorosan követi kapcsolatuk minden akadályát.

Úgy tűnik azonban, hogy Jennifer bátran, pozitív hozzáállással és széles mosollyal néz szembe minden nehézséggel, ami az útjába kerül. Elárulta: „Valamit mondogatok magamnak: Nyugodj meg. Minden nap egy lehetőség arra, hogy átértékeljük és megváltoztassuk a szokásokat, hogy kapcsolódjunk, javítsunk, keressük az áramlást. Minden rendben lesz.”

Szépségfilozófiája

Az élethez való őszinte hozzáállása és a mesterkéltség hiánya a fizikai megjelenésében is tükröződik. A színésznő nagy szószólója a természetes és ‘valódi’ megjelenésnek, és távol tartja magát a kozmetikai beavatkozásoktól. Elmagyarázta: „Normálisan akarok kinézni, és szeretném normalizálni a normális kinézetet. Mindig is nagyon erősen éreztem ezt”.

És egy olyan korszakban, amikor a legtöbb ember megszállottja annak, hogy mindenáron megőrizze a fiatalságát, a színésznő, aki hamarosan 50 éves lesz, úgy tűnik, tárt karokkal fogadja ezt az új évtizedet. Megosztotta édesanyja tanácsát, miszerint ne töltsön időt a tükör bámulásával, és koncentráljon arra, ami változik, azt mondta: „Ne nézz! Csak törődj kevesebbet, légy hálás, hogy öregszel”. Hozzátette: „A szépség olyan, amilyen a szépség. Ne nézz a tükörbe, nézz más emberekre.”

A nagy ünneplési tervei

Húsvét vasárnapján lesz 50 éves, és Garner már nagyon várja, hogy szeretteivel együtt ünnepelhesse meg ezt a mérföldkövet, bár konkrét terveket még nem készített. A Texasban született és Nyugat-Virginiában nevelkedett színésznő elárulta: „A családomnak vannak jegyei, hogy eljöjjön. A szüleim, a nővéreim, az unokahúgaim és az unokaöcséim. Nem tudom, mit fogunk csinálni, de már alig várom.”

Mit mond magának minden nap

Egyértelmű, hogy Jennifer számára a szeretet és a pozitivitás terjesztése az, ami igazán számít, és ezt a szabályt a mindennapokban is betartja. Az öregedés sokunk számára ijesztő lehet, és amit erről mond, az tiszta aranyat ér: „Használd ki az idődet arra, hogy egy kicsit jobbá tedd a világot ahelyett, hogy a tükörben bámulod magad és aggódsz.”

Te mit gondolsz az öregedésről? Egyetértesz azzal, hogy ne legyünk a külsőnk megszállottjai, és hagyjuk, hogy a természet méltóságteljesen tegye a dolgát?

via