Érdekesség

Jennifer Garner azt mondja, hogy mindig „úgy fog kinézni, mint egy nő, aki már 3 babát szült”, mi pedig csodáljuk a valódiságát

Ha az ember a legtöbbször kamerákkal van körülvéve, nehezebb lesz megbékélni a testével. Ez az egyik oka annak, hogy amikor a hírességek szülnek, igyekeznek minél gyorsabban leadni a plusz kilókat. Jennifer Garner azonban egy olyan büszke anyuka, aki megbékélt a gyermekvállalás utáni testével.

Jennifer nemrég foglalkozott a témával, és mi csodáljuk az őszinteségét.

Az emberek folyton azt feltételezik róla, hogy terhes, a pocakja miatt.

Egy Giovanna Fletcherrel készült podcastben Jennifer elárulta, hogy folyamatosan terhességi pletykák között találja magát. „48 éves vagyok, és egyedülálló. És ez még mindig megtörténik.” Az emberek azt feltételezik, hogy terhes, mert nem láthatóan vékony. „Ez csak egy test. Légy hálás érte. Ez vitt el idáig. Gyerekeket hordott ki neked. Mi mást szeretnél még? Te jó ég!”

Nem minden test képes „visszapattanni”, és ez így van rendjén.

Egyes nők szülés után visszanyerik eredeti alakjukat, míg mások küzdenek a terhesség miatti hízással – és ezzel nincs is semmi baj. Jennifer bevallja, hogy vannak barátai, akiknek hihetetlen testük van, de ő nem tartozik közéjük, és ez nem zavarja.

Kényelmesen érzi magát úgy, ahogy van.

Nem igazodik a Hollywoodban megszokott normákhoz, Garner hozzáteszi: „Dolgozhatok nagyon keményen, és lehetek nagyon fitt, és akkor is úgy fogok kinézni, mint egy nő, aki három gyereket szült, és mindig is úgy fogok kinézni”. Még 2014-ben beszélt ugyanerről a témáról, és világossá tette, hogy örökké megmarad a babapocakja.

Nem akar több babát.

Jennifernek 3 gyermeke van volt férjével, Ben Affleckkel: Violet, 15 éves; Seraphina, 12 éves; és egy fiú, Samuel, 9 éves; és nem akar több gyereket. Az Instagramján az egyik „Terhes vagy?” kommentre válaszolva hozzátette, hogy soha többé nem lesz terhes. Boldog az egészséges gyerekeivel és az édes családjával.

Próbáltál szülés után újra formába lendülni? Mennyi ideig tartott?