Érdekesség

Jennifer Lopez bevallotta, Ben Affleck az oka annak, hogy szebbnek érzi magát, mint valaha

Jennifer Lopez és Ben Affleck románca nemcsak a közvélemény figyelmét keltette fel, hanem jelentős szerepet játszott abban is, hogy átformálta önérzetét. Szerelmi történetük örvényében Lopez nemrégiben megosztotta velünk, hogyan vált Affleck az önelfogadás és a megerősödés felé vezető útjának alapjává.

A „Jenny a szomszédból”-ként is ismert Jennifer Lopez egy nemrégiben adott interjúban kifejezte mélységes önelfogadásának és szeretetének érzését önmaga minden aspektusa iránt, beleértve a testét, a hangját, a döntéseit és még a múltbéli botlásait is. Az 54 éves énekesnő hangsúlyozta, hogy az útja, annak minden hullámvölgyével együtt, azzá formálta őt, aki ma.

Lopez párjának, Ben Afflecknek tulajdonította, hogy jelentős szerepet játszott abban, hogy felismerte önértékelését és értékét. Kiemelte, hogy az Affleckkel való kötődése hogyan segítette elő az újonnan felfedezett könnyedség és kényelem érzését önmagában, ami a szépség és az önbizalom mélyebb érzéséhez vezetett.

Szerelmi történetük eredetileg 2002-ben bontakozott ki, amikor a Gengszter románc forgatása alatt eljegyezték egymást. A 2004-es szakításuk ellenére 2021-ben újra egymásra találtak, végül újraélesztették románcukat, és 2022 júliusában egy spontán Las Vegas-i ceremónia keretében kötötték össze az életüket.

Embed from Getty Images

Lopez 15 éves ikrei, Emme és Maximilian, valamint Affleck három tinédzsere – a 17 éves Violet, a 14 éves Seraphina és a 11 éves Samuel számára egy kényes folyamat volt a vegyes családban való navigálás, árulta el Lopez a Today show-ban januárban adott interjújában. A bonyolult helyzet ellenére hangsúlyozta, hogy olyan környezetet szeretne kialakítani, ahol minden gyerek támogatva és szeretve érzi magát, ráadásul értékes perspektívákat kapnak egy gondoskodó mostohaszülőtől.

via