Érdekesség

Jessie J felfedte kisfia nevét, amikor 1 hónapos lett

Jessie J megtalálta a módját, hogy kisfia 1 hónapos születésnapjának megünneplését különlegessé tegye mindazok számára, akik követik őt a közösségi médiában. A brit énekesnő, aki eddig semmilyen információt nem árult el nyilvánosan a gyermekéről, végre megosztotta a nevét az Instagramon. És ez egy gyönyörű név!

Ő az első gyermeke.

A Price Tag című slágeréről ismert Jessie J egy különleges Instagram-poszttal árulta el a világnak kisfia nevét. Egy fotóhoz, amelyen gyermeke egy „smile” feliratú pulóvert visel, a teljes nevét írta: Sky Safir Cornish Colman. A névben az énekesnő és párja vezetékneve, a Cornish, illetve a Colman is szerepel, hiszen a születési neve Jessica Ellen Cornish.

2023. június 11-én, egy nappal Sky születésnapja előtt Jessie megosztott egy Instagram-felvételt, amely dokumentálta az ő és barátja első lépéseit a szülőségben. A videót, amely tele van érzelmes pillanatokkal, például azzal, ahogy Jessie először tartja a kezében a babáját, egy sokatmondó felirattal posztolták. „Holnap leszel egy hónapos. Olyan érzés, mintha egész életem egyetlen hosszú, legjobb napja lenne” – írta a lány. „Anyu és apu mindennél jobban szeretnek téged a világon, kisfiam”.

A képaláírásban helyet csinált egy követőinek címzett üzenetnek is. „És ha követtétek az utamat, akkor gyakran osztoztatok a fájdalmamban. Kérlek, csatlakozzatok hozzám, hogy osztozzatok az örömömben” – tette hozzá.

Az énekesnő 2021-ben találkozott először párjával.

Jessie J Chanan Safir Colmannal, egy dán profi kosárlabdázóval randizott. Bár nem tudni, mióta tart a kapcsolatuk, a 35 éves énekesnő bevallotta, hogy nem sokkal azután ismerkedett meg vele, hogy 2021 novemberében elvetélt. „Ez egy forgószél szerelem volt, és egy csoda, hogy természetes úton estem teherbe, egyetlen probléma nélkül közben” – mondta. „Nem lehetünk elég hálásak.”

Jessie J nyíltan beszélt az anyasághoz vezető útjáról és arról, hogy mennyire küzdött a vetélés után. Azonban nem ő az egyetlen híresség, aki őszintén beszélt a meddőségi problémákról. Egy jól ismert színésznő konkrétan még azt is elárulta, hogy saját problémái klinikai depresszióba taszították, de az ő és mások története is csak inspiráló.

via