Érdekesség

Dylan Sprouse és a modell Palvin Barbara hivatalosan is eljegyezték egymást

5 év randizás után Dylan Sprouse színész és Barbara Palvin modell bejelentették eljegyzésüket. Egy interjúban, amelyet Dylan ikertestvére és színésztársa, Cole Sprouse készített, a pár részleteket árult el az eljegyzésről és a leendő esküvői ceremóniáról.

A pár 2022 szeptembere óta jegyben jár, de csak most döntöttek úgy, hogy megerősítik.

A pár eljegyzéséről 2023 eleje óta folynak a találgatások, amikor Palvint egy vörös szőnyeges eseményen látták egy arany karikára illesztett gyémántgyűrűt viselni. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy nem sietik el a dolgot, amikor hivatalossá teszik a világ számára. Egy magazininterjún keresztül, ahol a két Zack és Cody élete-sztár, Cole és Dylan Sprouse újra összejött, a pár elmagyarázta az okokat.

„Nem feltétlenül éreztük szükségét annak, hogy teljesen átláthatóak legyünk a nyilvánosság előtt az eljegyzésünk ezen aspektusát illetően” – mondta Dylan. Palvin viszont ennél sokkal nyersebb volt, és bevallotta, hogy „nagyon bosszantotta”, amikor kiszivárgott ez az információ. „Mi csak a mi időnkben akarjuk csinálni. Szóval, nagyon boldog vagyok, hogy végül a magunk módján csináltuk” – osztotta meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Az interjúban arra is szakítottak időt, hogy eláruljanak néhány részletet az esküvőjükről, különösen arról, hogy hol lesz az esküvő. „Tudom, hogy ez az esküvő Magyarországon lesz, ami elég izgalmas mindenki számára” – említette Cole, majd egy kérdéssel folytatta, hogy miért pont Magyarország az Egyesült Államokkal szemben. „Izgatott vagyok, hogy megmutassam ezt az oldalamat, és bemutassam a kultúrámat, a helyeket, ahol felnőttem, és a helyeket, ahol megfordultam” – válaszolta a magyar származású Palvin.

Az alkalom egyben az első alkalom is lesz, hogy Palvin és Sprouse szülei találkoznak. „Nagy esemény lesz, hiszen mindkettőnk szülei is először találkoznak” – tette hozzá Dylan.

2017-ben találkoztak először.

Bár Palvin és Sprouse 2017-ben, egy partin találkoztak, csak 2018-ban kezdtek el randizni. „Már öt éve járunk, hivatalosan, de valójában úgy nyolc hónappal korábban találkoztunk egy rendezvényen” – emlékezett vissza a modell. „Az csak egy rövid interakció volt, aztán 6 hónapig figyelmen kívül hagytam őt, amíg újra képbe nem kerültem”.

Kapcsolatukat az Instagramon keresztül tették hivatalossá, amikor Palvin Sprouse születésnapjára egy fotót posztolt kettejükről egy különleges felirattal. „Bár ma neked van a születésnapod, úgy érzem, én kaptam a legnagyobb ajándékot” – jelentette ki több millió követőjének.

Nem minden sztárpárnak tartott ennyi ideig, hogy eljegyezzék egymást, mint nekik kettőjüknek. Valójában sok híres párnak kevesebb, mint egy évbe telt, mire kimondták az igent, néhányan pedig mindössze egy hónappal a randizásuk kezdete után jegyezték el egymást.

via