Emberek Érdekesség

Jodie Foster azt mondja, hogy a 60. életévének betöltése volt a legjobb dolog az életében, és elmagyarázza, hogy miért

Jodie Foster, az ikonikus Oscar-díjas színésznő nemrégiben megosztott némi betekintést a 60-as éveiben újonnan megtalált komfortérzetébe és elégedettségébe. A hírnév, az öregedés és az önfelfedezés útján tett útjáról elmélkedve Foster kiemelte az élet ezen új évtizedének felszabadító érzését.

A 60. életév betöltésének váratlan boldogsága

A 60. életév betöltése jelentős fordulópontot jelentett Jodie Foster számára, amely váratlan örömöt és a felszabadultság mélységes érzését hozta magával. Amikor az átalakító élményről kérdezték, Foster játékosan a hormonokra hárította az érzést. A 60. születésnapját élete egyik legszebb napjaként írta le, amikor hirtelen semmi sem számított, és minden csak bónusz lett.

Egy korábbi interjúban Foster mélyebben belemerült abba, hogy a 60. életévének betöltése hogyan változtatta meg az életszemléletét. Elmondta, hogy az 50-es évei kihívásokkal teli időszakot jelentettek, tele volt bizonytalansággal a jövőjét illetően, és nem akart megfelelni az öregedéssel kapcsolatos társadalmi elvárásoknak. A 60. életév betöltése azonban lehetővé tette számára, hogy újra felfedezze a céltudatosságot és az örömöt mások támogatásában, felismerve, hogy eljött az ő idejük a ragyogásra.

A múlttal való versengés vége

Foster a megkönnyebbülés és elégedettség érzését is kifejezte, mivel megszabadult a múltbeli énjével való belső versengéstől. A törvény nevében sztárja hangsúlyozta, hogy már nem törekszik arra, hogy túlszárnyalja fiatalabb eredményeit. „Nem versenyeztem a régi énemmel. Nem voltak elvárásaim azzal kapcsolatban, ami történik, és készen álltam arra, ami jönni fog” – osztotta meg, megtestesítve a jelen pillanat mélységes elfogadását.

A mindennapi út az önkomforthoz

Embed from Getty Images

Amikor arról kérdezték, hogy mikor kezdte el jól érezni magát a saját bőrében, Foster elismerte, hogy ez egy mindennapos folyamat. Beszélt annak fontosságáról, hogy több jó napot reméljünk, mint rosszat, és az önelfogadás folyamatos kihívásáról. Mint egykori gyereksztár, aki a nyilvánosság előtt nőtt fel, Foster felismerte, milyen nehéz megtalálni az identitást, és elválasztani azt a hírnévvel járó nyilvános személyiségtől.

Mivel Jodie Foster méltósággal és bölcsességgel fogadja a jelent, története inspirációként szolgál sokak számára, akik az idősebbé válás nehézségeivel küzdenek egy olyan világban, amely gyakran a fiatalságot és a külsőségeket értékeli.

via