Érdekesség

A „Micsoda srác ez a lány” sztárja, Amanda Bynes megmagyarázza a drasztikus változása mögötti okot

Miután egy évtizedig nagyrészt távol maradt a reflektorfénytől, a Micsoda srác ez a lány című filmben nyújtott szerepéről ismert Amanda Bynes egy új szereppel tér vissza a szórakoztatóiparban. A rajongók azonban nem tudták nem észrevenni, hogy a külseje feltűnően megváltozott fénykora óta. Ennek ellenére Amandának van egy alapos magyarázata erre az átalakulásra.

Amanda több mint tíz évig távol maradt a reflektorfénytől.

A színésznő az 1990-es években és a 2000-es évek elején Az Amanda show című műsorával vált ismertté, majd olyan filmekben tűnt fel, mint a Micsoda srác ez a lány és a Hajlakk című musical.

Több mint tíz éven át Amanda nagyrészt visszavonult a nyilvánosság elől, és különböző kihívások közepette keveset árult el a magánéletéről. Ez idő alatt Hollywoodtól távolabbra helyezte a fókuszt, és 2019-ben sikeresen megszerezte a diplomáját az FIDM főiskolán.

Most manikűrösként kíván dolgozni.

Nemrég Amanda Bynes visszatért a reflektorfénybe, és elindította podcastját, de nem sokkal később kijelentette, hogy felhagy a podcastolással, és inkább manikűrösként folytatja karrierjét.

Amanda a bejelentésében megemlítette, hogy podcastja első és egyetlen epizódjának sikere ellenére jobban vonzotta a „következetes munka” gondolata.

„A podcastom 1. epizódja nagyon jól sikerült… Igazából meg is lepődtem, és persze folytatni akartam, miután a barátaim erre biztattak” – írta Bynes. „Miután azonban átgondoltam, inkább megszerezném a manikűrös-engedélyemet, és lenne egy állandó munkám. Inkább ezt az utat fogom követni. Köszönöm, hogy követtétek az utamat.”

Döntését, hogy eltávolodik a podcastingtól, pozitív reakciókkal fogadta támogató rajongótábora.

Amanda nyilatkozott a külsejében azóta bekövetkezett változások okairól.

A visszatérését követően a lelkes rajongók megfigyelték Amanda külsejének változását. Ezzel foglalkozva Amanda úgy döntött, hogy átlátható lesz, és elárulta, hogy szépészeti műtéten esett át az arca.

Bynes nyilvánosságra hozta, hogy átesett egy szemhéjplasztikán, egy olyan beavatkozáson, amely a szemhéjak körüli bőr eltávolítására összpontosít, amit általában szemfelvarrásnak neveznek. „Korábban sosem beszéltem erről nyíltan, de valójában szemhéjplasztikai műtéten estem át a bőrredőkön és a szemem sarkán” – osztotta meg Bynes.

A színésznő úgy nyilatkozott, hogy a műtét nagy hatással volt az önbecsülésére, kiemelve, hogy milyen pozitív hatással volt az általános közérzetére. „Ez volt az egyik legjobb dolog, amit valaha is tehettem az önbizalmamért, és sokkal jobban érzem tőle magam a bőrömben, szóval csak azért akartam erről posztolni, hogy tisztázzam azt a pletykát, hogy miért van új külsőm” – mondta. „Most már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és nagyon örülök, hogy elvégeztettem a szemhéjplasztikai műtétet. Ez volt az egyik legnagyszerűbb dolog, amit valaha is tehettem”.”

via